Fortnite - újabb rekord, jön a 60 fps mód

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 10.
  • Hír
Link másolása
Az Epic játékának Battle Royale-módja egyre népszerűbb a játékosok körében, és a közelmúltban újabb rekord született 3,4 millió egyidejű felhasználóval. A készítők megerősítették, hogy konzolokon választható lesz egy 60 fps-re belőtt mód is.

Kicsit savanyú a Fornite: Battle Royale legújabb rekordja: noha február 4-én egyszerre 3,4 millió felhasználó jelentkezett be a játékba, az Epic szerverei egyik platformon sem bírták a nyomást, részleges vagy teljes kimaradások voltak. 

A készítők látták, hogy nem tudnak lépést tartani a növekedéssel, ezért "megváltoztatják a kiadási terveket és azokat a folyamatokat", amelyek segítenek a kliens minőségének javításában. Magyarul még több szervert állítanak csatarendbe.

Emellett az Epic lerövidítené a betöltési időket és a hálózati kódot is optimalizálják, illetve a jövő hónapban érkezik PS4-re és Xbox One-ra a 60 fps-mód. Az opcionálisan választható funkció minden konzolon optimalizálja a képfrissítést, mégpedig úgy, hogy a lehető legkevesebb csorba essen a vizuális minőségen.

A Fornite: Battle Royale legújabb frissítése a hét elején érkezett meg egy új fegyverrel, a nyílpuskával. A limitált ideig futó esemény, a Shooting Test #1 még mindig éles.

37.
37.
zozo76hun
latom, nehanyatokat felzaklatta hogy gyerekesnek titulaltam a fortnite grafikajat. megkovetem magam, atirom a kommentet:

ami teny, a fortnite sokkal jobban optimalizalt mint a pubg, viszont a RAJZFILM-SZERU grafika miatt szamomra nem komoly, -meg az epitgetes miatt- nem birok jatszani vele. kivancsi vagyok a fortnite hogy fut xbox one x-en, kihasznalja-e az erejet rendesen (csak xbox one-n probaltam anno, de eleg is volt)...
36.
36.
logic5
Édes istenem, mi van itt megint :D
35.
35.
KőbányaKispest
#29: Nem a gyógyszer gurult el, hanem a szesz.
34.
34.
PaprikaJancsi
#32: KőbányaKispest-ről :D
33.
33.
kamgecam
#28: Hö te vagy az Butthead hö hö. Mééé nem? De! Hö hö hö!
32.
32.
Shannaro
#28: "Nem kell logikát keresni, meg érveket..." ez mi? :D

Épkézláb, gondolkodásra képes emberek kommunikációja abból épül fel, hogy érvelnek és ellenérvelnek logikus határok között. :D Te honnan estél ebbe a világba?
31.
31.
LexerTheFirst
#28: Te tényleg nem vagy normális.. az anime gyerekes? Nem..

Igen, rajzfilmes, de nem attól lesz valami komoly hogy tocsog a vér, fejek gurulnak hogy a 12 éves vérpistik elégedetten mondják hogy ez a játék durvaaa.
29.
29.
vmiki88
#28: Mi? :D
Gyerekek, elborult a gyógyszeretek vagy mi az? :D

Egyébként Fortnite egyáltalán nem rossz, kissé rajzfilmszerűbb a grafika, de legalább le tudták normálisan optimalizálni és elég komoly taktikai előnyt élvezel, ha kitudod használni az építkezést benne.
28.
28.
KőbányaKispest
Most ez a Fornite az új divat mainstream ökör játék? Értem.

Ha gyerekes a grafika, akkor gyerekes. Nem kell logikát keresni, meg érveket meg stb, gyerekes pont. Nem az? De. Most miért kötsz bele?
27.
27.
delphijos
Amúgy én sem vágom mi az hogy “gyerekes grafika”. Azért mert egy játék nem olyan mintha a “valóság” lenne még miért lenne gyerekes?
26.
26.
delphijos
#22: Nem fut 4K-ban, de hogy miennyivel “másabb” azt nem tudom,, mert én meg sima box-on nem láttam
24.
24.
kamgecam
#22: Az építgetés meg pont hogy komplexebbé teszi. Fegyók tekintetébben pedig a pubg viszi a primet de a játékment alapjában véve ugyanaz mindkettőnél. Mind a pubg mind a fortnite kompetitív multi. Én mindkettőt élvezem.
23.
23.
kamgecam
#22: Hadd kérdezzem már meg, mit jelent az hogy gyerekes grafika? Kb csak egy gyerek beszél így és mondja a cell shaded vagy kézzel festett grafikára hogy gyerekes. Ilyen alapon a videójátékok is gyerekesek. Mond azt más a dizájn a látvány. Valakinek ez valakinek az jön be de ne kössük már életkorhoz.
22.
22.
zozo76hun
ami teny, a fortnite sokkal jobban optimalizalt mint a pubg, viszont a gyerekes grafika miatt -meg az epitgetes miatt- szamomra nem komoly, nem birok jatszani vele. kivancsi vagyok a fortnite hogy fut xbox one x-en, kihasznalja-e az erejet rendesen (csak xbox one-n probaltam anno, de eleg is volt)...
21.
21.
PaprikaJancsi
#20: Szerintem se ér 10000Ft-ot ameddig ilyen állapotban van. A Fortnite-nak jobban bejön amúgyis a látványa és az építgetés is jópofa.
16.
16.
delphijos
Szerintem az építés sokat dob a játékon, és talán pont a grafika miatt kevésbé veszem "komolyan", és ezért szórakoztatóbb számomra. Fene tudja...
9.
9.
mestermagyar
#3: Hírem van számodra, a profilod alapján te meg egy lángoló szarvas.
8.
8.
mestermagyar
#4: Szerintem nem fogunk vitába kerülni etéren mert én Team Fortress 2 és Battlefield Heroes veterán is vagyok.


Én most kifejezetten azért írtam ezt mert konkrétan nem tűnik nagyon teljesítményt igénylő címnek a fortnite.
5.
5.
delphijos
Nem vagyok nagy multi játékos, de ezzel még én is szoktam nyomni. Nekem bejön a graf is.
4.
4.
kamgecam
#1: Szerintem nagyon jó a dizájn, kicsit olyan Overwatch-os. Én kimondottan szeretem a kézzel festett vagy ízléses cell shaded grafikát, sokkal egyedibb mint a minden kreativitást mellőző fotorealisztikusságot másoló tucat játékok. A 100 fő ellenére a 60 fps pedig nem rossz dolog azért. Az pedig tényleg zseniális hogy az epic games olyan ütemben csiszolja a játékot és nyomatja a javításokat és újdonságokat minden hónapban amire a pubg évek alatt sem volt képes...
1.
1.
mestermagyar
60FPS-el tudom futtatni ezt a Battlefield Heroes grafikát? Zseniális...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...