Friday the 13th - ízelítő az egyjátékos részből

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 11.
  • Videó
Végre megmutatták nekünk a Friday the 13th: The Game egyjátékos részét, igaz, a mostani gameplay videó csak az oktatópályát vonultatja fel. Ha szeretted a Hitmant, ez is testhez áll majd!

A Friday the 13th: The Game-hez régóta ígérik az egyjátékos módot, eddig azonban csak az offline botokat kaptuk meg a készítőktől. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a munkálatok jól haladnak, a minap például kaptunk egy gameplay videót, amely a single player oktatómódját mutatja be nekünk - és ezzel először ad ízelítőt az ingyenes adalékból.

A videó alapján úgy kell elképzelni az egyjátékos részt, mint a Hitmant, vagyis kapunk egy pályát néhány célponttal, akiknek a levadászásában teljesen szabad kezet kapunk. Bugsyt és Adamet például kerékcsere közben kapja el Jason, és a multiplayerhez hasonlóan itt sem finomkodik, amikor gyilkolni készül.

5.
GAMEROD
#3: De online-ban ott vannak a csalók plusz a bugosok is. Nekem például 10 perc nem kellett arra hogy rájöjjek hogy a vízben lévő sziklák peremére fel tudok állni, és ott sehogy sem tud Jason elkapni xD De lehet hogy azóta már javították.
4.
Macifasz
Újra megjött hozzá a kedvem, fel is raktam tegnap este. Igen ám, de a belépésnél újraindítja a gépemet. :-/ Ellenőriztem a fájlok épségét, nem segített. Újratelepítettem vagy háromszor, nem segített. Van esetleg valakinek valami ötlete erre?
3.
kindzsal
#2: Ahogy ha veszel egy villanykortet es kieg azt is dobhatod a kukaba. Mindennek van elevulesi ideje.

Azert altalaban ha van ertelme fenntartjak a szervereket (nagyon sok pelda van ra), neha meg akkor is ha nincs (battleborn) es ha ez is elhalt PCn meg akkor is van lehetoseg, mert rajongoi toldasokkal megoldjak, hogy legyenek szerverek.
2.
GAMEROD
Első és utolsó teljesen multi játék amire beruháztam, persze nem azért mert rossz, hanem ha majd lekapcsolják a szervereket akkor mehet a kukába. Ezek a single cuccok csak töltelékek. A térképeket viszont bővíthetnék például a hajóval meg a New Yorki városrésszel hogy teljes legyen.
1.
Krekk
Nagyon menő lesz! Számomra a tavalyi év legjobb multiplayer játéka, az egyedi hangulatának köszönhetően.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...