Fortnite: Battle Royale - ez lesz az új Battle Passban

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az Epic játékának második szezonja hamarosan véget ér, ami azt jelenti, hogy nyakunkon a Season 3. Ehhez új Battle Passt válthatunk 10 dollárért. Az új kozmetikai elemek témája az űr lesz.

Február 21-én ér véget a Fortnite: Battle Royale második szezonja, ami azt jelenti, hogy nem sokkal utána elstartol a Season 3. Ehhez is válthatunk Battle Passt 950 ingame kreditért, tehát nagyjából 10 dollárért.

A bérlet 76 kozmetikai tárgyat tartalmaz majd, öltözékeket, csákányokat, emote-okat, egyedi töltőképernyőt, bannereket, emotikonokat és így tovább. Az Epic hangsúlyozta, ezek nem befolyásolják a játékmenetet, minden csak a külsőségekről szól. A lovagos témának búcsút mondhatunk, az új szezon témája az űr lesz. Az már biztos, hogy egy Mission Specialist Outfit nevű szkafandert is magunkra ölthetünk.

Persze az igazán ütős jutalmakat továbbra is az új tierek elérése után kapsz. A harmadik szezonban 100 tiert találunk, harminccal többet, mint a Season 2-ben. A játékosoknak nagyjából 75-100 órába telik, míg elérik a maximális szintet.

Az új szezonban minden héten új kihívások várnak rád, érdemes tehát rendszeresen visszanézni a Fortnite: Battle Royale-ba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...