Darwin Project - a hétvégén indul az utolsó béta

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 22.
  • Korai verzió
Link másolása
Az érdeklődők ezen a hétvégén még kipróbálhatják a Scavengers Studio Battle Royale-játékát. Különféle képességekkel megáldott hősök indulnak csatába a kanadai vadonban - itt nem kell hosszú percekig bujkálnunk.

A Darwin Project még a tavalyi E3-on mutatkozott be a Microsoft konferenciáján. Egy karikatúraszerű hősökkel operáló Battle Royale-anyagról van szó, melyben minden szereplő egyedi képességekkel rendelkezik.

A készítők bejelentették, hogy a második és egyben utolsó nyílt bétatesztet február 23-26. között rendezik, így már te is letesztelheted a tudásodat a fagyos kanadai vadonban zajló meccsek során. Egy mérkőzésben 10 játékos vehet rész, így folyamatosan zajlik az akció.

A béta során privát meccseket is vívhatunk, és már a Twitch-en is közvetíthetünk (korábban ez a Microsoft Mixer platformjára korlátozódott). Érdekesség a Show Director szerepeltetése, aki korlátlan hatalommal bír az összecsapások alatt, s bár nem játszik, egyfajta moderátorként isteni szerepkör jut neki. A célja az, hogy tisztességes mérkőzések legyenek.

A nyílt béta a Steamen zajlik, nem kell hozzá kulcs, simán letöltöd a klienst és játszol.

2.
2.
Shannaro
Érdekes tálalás. A karaktereket mi választjuk, vagy a gép különböző hősöket sorsol random a játékosoknak? Az utóbbit jobban preferálnám. Viszont a tíz embert kevésnek tartom. Nem kell 100, de 25-30 érezhetően dobna a hangulaton, bár a Director dolgát lehet megnehezítené. De majd meglátjuk, mit kínál a béta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...