Kingdom Come: Deliverance - megvan az egymillió

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 22.
  • Biznisz
Link másolása
Hat napja járt 500 ezer eladott kópiánál a Kingdom Come: Deliverance, ma pedig sikerült a játéknak megdupláznia ezt a teljesítményt. Ha hihetünk a SteamSpy statisztikájának, az eladások 47 százalékát a PC-s verzió adja.

Rétegjáték ellenére hatalmas sikernek bizonyult a Warhorse Studios szerepjátéka. Nyolc nap alatt újabb mérföldkövet ért el a Kingdom Come: Deliverance: már egymillió kópia talált gazdára belőle világszerte, mindhárom platformon. A múlt hét pénteken ennek a számnak a fele volt meg.

A SteamSpy becslései szerint az eladások 47 százaléka származik a PC-s/Steam-verzióból, tehát egyértelműen ezen a platformon a legnépszerűbb a középkori RPG.

A minap új hotfixet tettek közzé a fejlesztők, amely az R2-es gomb harc közbeni reagálásán javít, illetve két küldetés közben fellépő bugot orvosol. A készülő 1.3-as tapasz már komolyabb változásokat hoz, és ahogy arról már beszámoltunk, kilépéskor is menteni fog a játék. Továbbá finomítanak a zárfeltörésen is.

A Kingdom Come: Deliverance-ről írt tesztünket napokon belül elolvashatjátok.

15.
15.
Zoli0507
Valaki aki jàtszik vele velemènyèt kèrnèm. Neuhof-ban ahol kinyìrtàk a lovakat ès parasztokat.... csak a lènyeg; ugye nyomozni kell. Nyomozàs soràn összesen 3banditàt kell kinyirni. Kèrdèsem a következő; -mi a redvàs faszèrt rontanak nekem a katonàk mikor a kèt banditàt is elintèzem majd vissza kell tèrni Neuhof-ba ès beszèlni kell a kapitànnyal?? Nem loptam semmit nem öltem meg àrtatlant..... ez bug?
14.
14.
Zoli0507
Hàt, imàdnàm ezt a jàtèkot. Ma egèsz nap nyùztam de ez jelenlegi formàjàban egy foshalmaz
12.
12.
hedzsooo
Kurtajó játék, ennyit fűznék csak most hozzá. Na, lépek is vissza játszani, most h a meló véget ért nekem mára. XD ;D
9.
9.
Zoli0507
#8: Persze. Màr a bevezetőben is lehet csòrelni, mikor a vàrfalon kell őrködni a fal vègèn (jobb vagy bal attòl függ honnan nèzzük) lesz egy "privàt" helyisèg. Ott van az asztalon egy ìj ès az asztalnak is van egy tàmasztva (annak nagyobb a sebzèse). Nyìlvesszők is ott vannak a hordòkban
8.
8.
Ooorky
Számszeríjat talált már valaki?
Egyik interjúben említették a készítők, hogy aki béna karddal az lelőheti az ellenséget például egy Arbalest-tel, de én még egyetlen egyet sem láttam.
7.
7.
Shannaro
#6: Nem vették ki, csak csináltak olyat is, hogy ment amikor kilépsz a játékból, és nem muszáj a piát meginni vagy fekhelyet keresni a mentéshez. Csak kilépsz, és onnan folytathatod legközelebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...