PC-re is megjelenhet a Kingdom Hearts III?

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 23.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel utal arra, hogy a Square Enix határozottan nyitottabban áll a platformkérdéshez, így a Final Fantasy XV után érkező játékaik között is akad majd olyan, ami nem csak konzolokra jelenik meg.

A Square Enix nem először tesz gesztust a számítógépek tulajdonosainak, hiszen a Final Fantasy XV: Windows Edition mellett egy ideje már azt is megerősítette a stúdió, hogy a rajongók által nagyon várt Final Fantasy VII remake-je is kap majd PC-s átiratot. Ráadásul tavaly nyáron olyan nyilatkozat is elhangzott a Kingdom Hearts III rendezőjének,Tetsuya Nomurának a szájából, miszerint a Square Enix megfontolja annak lehetőségét, hogy a korábban bejelentett PlayStation 4 és Xbox One mellett más platformokra is megjelenjen a harmadik rész.

Ez a kijelentés kapott most egy újabb megerősítést. Takeshi Aramaki, a Square Enix technikai igazgatója és vezető programozója ugyanis az RPS-nek adott interjúban elárulta, a cég stratégiája egyértelműen olyan irányba vezet, hogy a megjelenés előtt álló játékok minél több platformra elkészüljenek, ezzel lehetőséget teremtve, hogy minél több rajongóhoz eljuthassanak.

Igaz, ez még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, mindenesetre reményteli a japán csapat új filozófiája.

2.
2.
PaprikaJancsi
Eddig úgy néz ki semmire se nagyon akar kijönni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...