Ötmillió példánynál jár a PC-s Cities: Skylines

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 9.
  • Biznisz
Link másolása
Szombaton ünnepli a harmadik születésnapját a Cities: Skylines, amely az elmúlt évek legkedveltebb városépítős játéka. Erre bizonyíték, hogy a PC-s változat már túl van az ötmillió eladott példányon.

2015. március 10-én, vagyis szinte napra pontosan három évvel ezelőtt került boltokba a Cities: Skylines PC-s változata. A játék azóta konzolokra is megjelent, Xbox One-on tavaly áprilisban, PS4-en pedig augusztusban tette tiszteletét a Paradox és a Colossal Order koprodukciója.

A készítők bejelentették, hogy a számítógépes változatból több mint 5 millió példány fogyott a megjelenése óta, ez alapján pedig nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az elmúlt évek legkedveltebb városépítős játékáról van szó. A rajongók lelkesedése elképesztő, hiszen nemcsak a fejlesztők gyártottak kiegészítőket a programhoz, a modderek mintegy 144 ezer adalékkal járultak hozzá a Cities: Skylines fejlődéséhez.

A mérföldkő megünneplésére néhány apró meglepetéssel, így egy spéci épülettel és egy rádióállomással készülnek a fejlesztők - ezek egyébként egészen véletlenül a Paradox új játékát, a Surviving Marsot promózzák.

1.
1.
medson
Pont a napokban vettem elő megint, nagyon rá lehet függni még mindig :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...