God of War - egyetlen vágás nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 21.
  • Videó
Link másolása
Az új God of War egyik érdekessége, hogy egyetlen vágás sincs a játékban, az egész kaland olyan, mintha egyetlen felvételből állna az egész. A legújabb fejlesztői napló ezt a fícsört mutatja be.

Mindez természetesen óriási kihívás, az alábbi videóban Dori Arazi, a Sony Santa Monica munkatársa értekezik arról, hogy milyen nehézségekkel járt a vágások és a töltőképernyők eliminálása. A témáról egyébként az első három óra alapján készült beszámolónkban is megemlékeztünk.

A God of War április 20-án jelenik meg PS4-re.

14.
14.
kamgecam
#11: Abban igazuk van hogy túltolom a hájpot sokszor de hát ez van ilyen rajongó típus vagyok, meg tudom érteni hogy ez idegesít néhány vehemensebb tagot. Amit viszont nem tudok megérteni még mindig hogy miért kultiválja a többség egy meg nem jelent de ráadásul ígéretes játéknál az irreleváns fannyalgást és fikát, miért trendi és normális, depresszív fszként viselkedni?
Továbbra sem fogja senki sem elvenni az örömömet, továbbra is ki fogom fejezni a magam rajongó "kurvás debil" stílusában egyrészt mert a számomra kedves kiadók mint az ND vagy Santa Monica vagy From Softwere, Japan Studio olyan élményekkel gazdagított hogy megérdemlik részemről a bizalmat és a támogatást. És mivel szólásszabadság van a kritikámat is meg fogom fogalmazni az olyan vélemények ellen amik felületes, rossz ízlésről és előítéletről tesznek tanúságot vagy csak nem ismerik az adott stúdió múltját vagy előítéletek miatt leírnak egy játékot mielőtt játszottak volna vele.
Off vége.

Neked eddig mi a véleményed a játékról Yanez hogy érintett a játékmenet változása? (tudom Te nagy gow fan voltál) Nyitottan állsz-e hozzá vagy nehezen viseled a változást? :)
12.
12.
Mr.Dead
#11: Direkt visszaolvastam az utóbbi pár Gow hír alatti kommenteket,hogy tudjam miről van szó: kamgecam durván túltolta a hype-ot, amivel nyilván akkorabaj nincs, senki nem szólhatná meg érte (bár a végére szerintem is baromi idegesítő de én minden hype vonatra felülő embernél ezt érzem) de azért Mirrornak odaszólt ám milyen szar az ízlése elég lekezelő módon ésatöbbi (azt is megemlítem hogy3 komment moderálva volt, szóval ha azt látnám lehetvaltozna a sztori de így teljesen megerdemelte szerintem a megszólást.)
11.
11.
Yanez
#10: Múltkor én is kaptam tőle egy adag személyeskedést, noha én is teljesen más figurának ismertem meg. Mindezt videójátékok és a rajongásuk miatt...
9.
9.
kexiaxel
Mirror milyen platformon játszol?
7.
7.
kastorhun
A Hellbladenél is ezt csinálta a Ninja Theory.
6.
6.
kamgecam
Nagyon köszönöm Santa Monica hogy rókabőr helyett, amit a többi kiadó csinál a címeivel,mertél kockáztatni és egy új, friss és innovatív Kratos-t kapunk!
Lehet fanyalógni hogy:-deee ez máá nem a régi karcsi nem isz god of wááár anyaaa annya-mint valami idióta de nem ér semmit! Attól még Kratos jön és szétcsap mindenkit BITCHEZZZ! :D Év játéka lesz ide a kibaszott rozsdásbökőt hogy év játéka lesz. A kételkedőknek meg üzenem ne kételkedjenek olyan játékot kapnak hogy össze fogjátok szarni magatokat örömötökben.
5.
5.
#4: Ja, nekem is rögtön az ugrott be. :)
4.
4.
lesik20
God of War or (The Unexpected Virtue of killing gods)
3.
3.
DarkLord
Már kezd beindulni a hype rendesen a napi GoW hír mindenhol :D Persze nem baj én már az első látnivalók óta ülök a hype vonaton :D Mutatnának már valami sejtelmes bazi nagy dögöt, akit le kell gyakni majd azt nekem az elég is lenne Ápr 20-ig.
1.
1.
Matt8888
A minőség tényleg a részletekben rejlik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...