Gravel - tűzön, vizen, DLC-ben

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten érkezik a Gravel első kiegészítőcsomagja, az Ice and Fire. A DLC-ben Izland felé vesszük az irányt, a hó és a vulkánok birodalmában hajthatjuk majd meg a járgányainkat.

A Gravel tesztünkben arra jutottunk, hogy a hibái ellenére érdemes adni egy esélyt a játéknak, ha pedig sikerült rákattannod, valószínűleg örülni fogsz, hogy március 28-án érkezik az első DLC, amely az Ice and Fire címet viseli. A csomag 10 dollárt kóstál, azonban a szezonbérlet részeként is elérhető, és természetesen egyszerre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A csomag helyszíne Izland, ahol hófödte hegyeken, pici halászfaluk és szunnyadó vulkánok mellett tudunk majd versenyezni. Új epizóddal bővül a játék karriermódja, emellett további játékmódokat kapunk a multiplayerhez.

5.
5.
mjsilvester
#3: Érdekes hogy nem lett ez a gém különösképp lehuzva.
Nekem a boxos demo alapján nagyon nem tetszett de futok ezen még egy kört háthamégiscsak megfog bent valami.(bár kétlem)
4.
4.
semike
Demo alapjan nekem bejott. Egy learazasnal tuti vetel
3.
3.
DeKor
#1: Én már végig is toltam, 65 órám van benne eddig. Úgyhogy nagyon jól jön a DLC. Nekem bejött a játék. Grafikailag nincs a topon, viszont nagyon élvezetes játék, kábé 15 éve várunk valami hasonló árkád versenyzésre, mert azóta csak lelketlen "szimulátorok" jöttek ki.
Aki multira vágyik, az egyelőre csalódni fog, mert nagyon kevesen játszanak még vele. Remélem, ez változni fog. Mindazonáltal pár jó kis multiversenyen is túlvagyok már, az is egész jó lett.
2.
2.
Yanez
#1: https://www.gamekapocs.hu/cikk/3159/gravel_teszt
1.
1.
Duken
Valaki próbálta? Milyen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...