Elérhető Early Access-szel a PC Building Simulator

  • Írta: szlav
  • 2018. március 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha régen pasztáztatok már procit és a fránya kriptobányászok lenyúlták az összes GPU-t a környékről, akkor most kipróbálhatjátok a legújabb hiánypótló alkotást: itt a PC Building Simulator.

A The Irregular Corporation névre keresztelt brit indie stúdió kezei közül került ki a minap a PC Building Simulator. A játék eredetileg Claudiu Kiss egyszemélyes projektjének szüleménye volt. A demó tavaly a top 3 legtöbbet letöltött ingyenes játék közt szerepelt az Itch.io indie portálon, azóta pedig teljes értékű címmé nőtte ki magát. 

A mától Steamen is elérhető szimulátor amellett, hogy egész pofásan néz ki, rengeteg licencelt komponenst tartalmaz, amelyeket a valódi piachoz hasonló, realisztikus áron vásárolhatunk meg. Ha pedig megépítettük a saját álomgépünket, akkor itt az ideje, hogy saját PC-szervizt indítsunk, ahol kedvünkre kísérletezhetünk a legújabb nyákokkal és dolgozhatunk mások defektes konfigurációin is.

A játékba bekerült a Futuremark 3DMark benchmark-programja is, amivel a játékon belül futtathatunk szimulációkat. Egész érdekes ötletnek tűnik ez, aki szeret a hasonló szimulátorokkal szöszölni, az mindenképpen nézzen bele a mellékelt előzetesbe:

A fejlesztők egyébként azt ígérik, hogy folyamatosan fejlesztik és bővítik még a játékot, nem hiába Early Access-címről van szó. Jelenleg 19,99 eurót kell letennünk, ha neki akarunk állni a szerelésnek, amit a játék steames oldalán tehetünk meg.

12.
12.
medson
Ha úgy oldották volna meg mint a world of guns ba akkor érdekes lehetett volna, de így hogy csak összedobálod a komponenseket, meh..
11.
11.
Cooper911
Építek benne egy gépet amin elfut a PC Building Simulator, elinditom rajta és építek benne egy gépet amin elfut a PC Building Simulator .... :D Amúgy mennyivel kevesebb értelme van ennek mint pl a Car Mechanic Simulatornak?
10.
10.
Drazhar
#6: :D:D:D

Egyébként viccet félretéve, amilyen szinten ment fel a komponensek ára, egyre több embernek már csak egy ilyen hasonló program fogja átadni a gépépítés élményét, jókor jöttek ki vele.
9.
9.
Perseus84
#3: Biztos talalsz magadnak console building simet is
8.
8.
#5: Csakhogy azt meg egy egyszerű kereséssel is kideríti az ember.

De szerintem vannak, akik szívesen elszöszölnek vele, csak úgy.
7.
7.
mestermagyar
Csak ha játszani is lehet rajta!
6.
6.
Derivel
Ha igazán realisztukus akar lenni, akkor nem lehet videókártyákat venni benne...
5.
5.
Grabowsky30+
#1: Mondjuk ha elég sok gyártó és termék lesz benne akkor el tudom képzelni, hogy meg tudom nézni, hogy bizonyos vga befér-e egy bizonyos házba. Ezen kívül sok értelmet én sem látok benne.
4.
4.
Slik
miert a kecske meg piritos szimulatornak mi volt az ertelme? :D ez legalabb nem egy elborult hulyeseg es biztos van reteg, akit erdekel is
3.
3.
zozo76hun
Erdekes. Bar en mar igazibol sem szeretnek PC-t epiteni, nemhogy ezzel jatszani. :)
2.
2.
LexerTheFirst
#1: Semmii xD de el lehet vele baszni az időt
1.
1.
Ooorky
Ennek mi a f* értelme van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...