HWSW: Itt az új Apple-gazdaságos iPad

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 30.
  • Hardver
Link másolása
Erősebb hardvert és ceruzatámogatást hozott az Apple új belépő táblagépe, miközben idehaza számottevően csökkent a készülék ára. Már bruttó 117 ezer forintért hazavihető, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Az Apple tegnap bemutatta legújabb belépő, 9,7 hüvelykes "sima" iPadét. A (6. generációs? 2018-as?) táblagép a nagyjából egy éve piacra dobott modell által kitaposott ösvényen menetel tovább. A tavaly bemutatott modellhez képest az új iPad teljesítményben, illetve képességekben is előrelép, a táblagép ugyanis egy régi-új processzort, illetve Apple Pencil támogatást kapott. Eközben a hazai árazás is jó irányba mozdult el (a gyengülő dollárnak hála), így a legújabb iPad már bruttó 117 000 forintért megvásárolható.

A legújabb Apple táblagép közvetlen elődjéhez hasonlóan az iPad Air dizájnját viszi tovább. A friss modell tömege egyezik a tavalyi kiadás értékével (Wi-Fi: 469, Wi-Fi+LTE: 478 gramm), miközben magassága 1,2, szélessége 1,9, mélysége pedig 0,1 milliméterrel nőtt. Az akkumulátor kapacitása nem változott, maradt a viszonylag nagy, 32,4 wattórás telep, amely a hivatalos specifikáció szerint akár 10 óra üzemidőt is nyújthat.

Az Apple első számú célpiaca ezúttal az amerikai oktatás - további részletek a HWSW-n!

1.
1.
Matt8888
A "second monitor" lehetősége miatt még mindig gondolkodom benne bakker. Eléggé mobilis a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...