Shaq Fu: A Legend Reborn - ezúttal nem szívás?

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Megállíthatatlanul közeleg a kosaras legenda új beat ’em up játéka, melyhez egyúttal egy remek trailert is kaptunk. A készítők elmondása szerint a játék nem lesz akkora „szívás”, mint a ’94-es eredeti

Bár a Saber Interactive már korábban bejelentette a Shaq Fu: A Legend Reborn megjelenését PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re, ezúttal azonban pontos megjelenési dátumot is kaptunk hozzá. A játék során a mára már visszavonult Shaquille O’Neal kosárlabdalegendát irányíthatjuk az ellenséges katonák, szörnyek és robotok hada ellen.

A humorral fűszerezett beat ’em up játék trailere rendkívül ötletesre sikerült; elismeri az eredeti, 1994-ben készült Shaq Fu kultikus „bénaságát”, és egyben megfogalmazza azt a nemes célkitűzést, hogy a mostani játék „jobb lesz, mint a régi”. Kétségtelen tehát, hogy a készítők nem fognak éjjelente álmatlanul forgolódni a magas rajongói elvárások miatt. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy a trailerben szerepelt pár másodperces játékmeneti rész ténylegesen más kategóriába pozícionálja az alkotást. A játék pontos ára még nem látott napvilágot, de várhatólag 20 dollár körül alakul, június 5-i megjelenéssel.

Aki viszont némi nosztalgia gyanánt a régi verzióban gyönyörködne, annak az alábbi videót ajánljuk.


2.
2.
XuChi
A régi annak idején snes-en egy szégyen volt. Ez a pár másodpercnyi gameplay nem sokat mutatott, de nem hiszem hogy jó lesz.
1.
1.
Matt8888
Jó tudni, hogy ilyen is volt .. van? thinking-face_1f914.png
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...