Battlefield 1 - ingyenes lett a Rupture térkép

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Akció
Link másolása
Ha megvan az alapjáték, de nem vettél hozzá DLC-t, bizonyára örülni fogsz annak, hogy a DICE mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette a második marne-i csatára koncentráló Rupture térképet. Júniusban egy új játékmódot is kapunk!

A Rupture eredetileg a 15 dolláros They Shall Not Pass DLC része volt, de ma a DICE mindenkinek ingyen osztogatja a Párizshoz közeli csatamezőn játszódó térképet. A helyszín eléggé gazdag, tömve van lövészárkokkal, romokkal és pipacsokkal teli nyitott mezőkkel.

Ám ezzel még nem apadt el a fejlesztők adományozókedve: a következő hónapokban a Soissons térkép lesz ingyenes, ami felettébb jó hír azok számára, akik csak az alap Battlefield 1-gyel rendelkeznek.

Júniusban érkezik egy szintén ingyenes új játékmód, amely klasszikus támadó-védő felállásra épül. A Shock Operations 40 játékost támogat a Giant’s Shadow, a Prise de Tahure, a Lupkow Pass, a Zeebrugge és a River Somme térképeken.

Ideje hát újra elővenni az első világháborús FPS-t! Az év végén érkezik egyébként a sorozat következő darabja, amely a szóbeszédek szerint a második világháborút dolgozza fel, és van rá esély, hogy battle royale-móddal vértezik fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...