Elkészült a F.E.A.R. X360-as változata

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Vivendi valamilyen beteges indulatból állandóan félelemben kíván tartani bennünket, ártatlan játékosokat: a jövő héten érkezik a next-gen F.E.A.R.
A Vivendi valamilyen beteges indulatból állandóan félelemben kíván tartani bennünket, ártatlan játékosokat: a jövő héten érkezik a next-gen F.E.A.R.

Ugrás a galériához

"A F.E.A.R. következő generációja" - állítja a kiadó, s habár nem igazán tudjuk, hogy hova lehet még fejleszteni kedvenc horror-FPS-ünket, azonban jólelkűen hiszünk a Vivendi marketingeseinek. Az Xbox 360-ra készült átirat új pályákkal és tovább fejlesztett mesterséges intelligenciával rendelkezik, s mindemellett egy frenetikus többjátékos módot kapunk majd. Míg a PC-s játékosok a most megjelent Extraction Point alcímet viselő kiegészítővel mulatják idejüket "fírezés" ürügyén, addig a Microsoft gépének tulajdonosai az október 31-én megjelenő F.E.A.R.-t tolhatják majd a jövő héten.

7.
7.
nimat16
persze szép dolog boxra kiadni a feart de mi mikor fogunk látni a pc-inken final fantasy XIII-at vagy Blue Dragont?
6.
6.
skiz0
*sosem lesz másként

-akarom mondani.... :D
5.
5.
skiz0
hát ez így lenne jó Madd Dogg...

csak hát az a gáz, hogy ez szerintem sosem másként, mint ahogy most van a játékpiac - rakat konzol exkluzív várható ugyanúgy jővőben is...sajnos..
4.
4.
Utys
Akkor most jöhet a Mortal Kombat többi része pécére mert lassan télleg ölök érte xD

Egyékbént tényleg korrekt húzás.
3.
3.
Madd Dogg
ez tényleg így korrekt. hogy tovább menjek, az EA példáját kéne követni a kiadóknak, mint ahogy a most megjelenő NFS Carbonnal tette a kiadó. Az összes ismert konzolra és Pc-re is megjelenteti. Nekem "csak" Pc-m van, nem engedhetek meg magamnak egy konzolt. De akinek X360-asa van, annak se kelljen már Pc-t venni, csak hogy egy remekül sikerült játékkal játszhasson. A gazdasági versenyt életben lehet anélkül is tartani, hogy csak egy konzolra korlátozódnának a kiadók, mint arra az Ubisoft készül. Egyszerű, akik konzolok körében mozognak, azt veszik meg, ameik jobb minőségű, nagyobb teljesítményű, esetleg a fejlesztők jól ismervén profibban meg tudják rá alkotni az adott játékot. Ez jótékonyan hatna a fejlesztésekre is, és nem lenne egy ilyen "próbálkozásokkal tele" színvonalmentes játékvilág, amelyben a Game-ek nagy része csak azért jött létre, hogy pl.: legyen már Pc-re, vagy Wii-ra is egy Burnout 2 utánzat, ami - ne felejtsük el- akkor is csak egy gyenge utánzat lesz.
2.
2.
FNorberto
360-on is végig tolom!PC-n nagyon-nagyon jó volt.Talán szebb lesz mint a PC-s-em.
1.
1.
Halfer
Ez így volt korrekt, mindenki kap, köszönjük :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...