Jönnek a single kihívások a Friday the 13th-játékba

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 23.
  • Letöltés
Link másolása
Noha tavaly nyárra ígérte a Gun Media a Friday the 13th: The Game egyjátékos módját, végül egy év késéssel, a hónap végén élesedik. A single player kihívásokban Jasont irányítjuk, a táborozók legnagyobb kárára!

A Gun Media bejelentette, hogy a Single Player Challenge mód május 24-én, azaz holnap érkezik a Friday the 13th: The Game-be. Noha az M.I. ellen már korábban is küzdhettünk a multis pályákon, most végre igazi egyjátékos kihívásokat kapunk.

A mókában Jasont irányítjuk, akinek adott eszközökkel kell leszámolni a táborozó fiatalokkal. A frissítés teljesen ingyenes lesz, és további javításokat is tartalmaz. Finomították a Jason Part 7-et, bekerül a kalapba Counselor Victoria Sterling, új skinekkel vértezik fel Royt, Jason elkapási funkciója is javult, illetve a fegyverválasztás is könnyebb lesz.

PC-n végre átkonfigurálhatjuk a billentyűzetkiosztást és javult a mesterséges intelligencia is.

1.
1.
GAMEROD
Valami sztorival jobb lett volna, de a játék alapja online-ra épül úgyhogy ez kizárt. Az Until Dawn és a régebbi Obscure egy nagyon jó kezdeményezés volt a filmekből ismert csapathorrorokra, kár hogy más nem lát benne fantáziát, pedig igény az lenne rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...