Onrush - traileren a játékmódok

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 27.
  • Videó
Link másolása
A nyílt bétateszt keretében bizonyára sokan kipróbáltátok a Driveclub és a Motorstorm készítőinek új játékát. A megjelenésig még bő egy hét hátravan, de a Codemasters addig is szeretné fenntartani az érdeklődést. Itt az új előzetes!

Az Onrush négy játékmódot kínál - ezeket mutatja be legújabb gameplay előzetes. Ha már unod a sima versenyeket, bizonyára örülni fogsz annak, hogy többféle célért folyik a küzdelem, így nem biztos, hogy mindig a leggyorsabb nyer.

A Countdownban több ellenőrzőkapun kell áthaladni, miközben az óra folyamatosan pörög - ha nem érjük el időben a checkpointokat, elbukjuk a versenyt. Ha egy kapun áthaladunk, értékes másodperceket kap a csapatunk.

A Lockdownban az a cél, hogy egy folyamatosan változó zóna felett dominanciát szerezzünk. Egyfajta King of the Hillről van szó autókkal, motorokkal és zúzással.

A Switchben az ellenfél levadászásán ügyködünk, minden alkalommal, amikor kiütjük a riválisunkat, egy erősebb járművet kapunk. Végül az Overdrive módban a gyorsaságé a főszerep, ám ha kellő boostot érünk el, nagy baj nem lehet.

Az Onrush június 5-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, majd valamivel később PC-re is.

2.
2.
XuChi
Jézusom. Mi ez a retek??? Mi ez a sok színes szir-szar a képen ?? Semmit nem látni a lényegből.
1.
1.
crytek
Motorstormokat , Midtown Madnesseket, Midnight Cléubokat pc-re!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...