The Sims 4 - júniusban jön a Seasons kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Mind a négy évszak szerelmesei megtalálják a számításukat a The Sims 4 legújabb bővítményében. Az előző részekhez hasonlóan az aktuális epizód is megkapja a maga Seasons csomagját. Nem is kell rá sokat várni.

Az Electronic Arts folytatja a hagyományt: a The Sims 4 sem marad Seasons bővítmény nélkül. Minden évszak megkapja a saját szabadidős tevékenységét, aminek derék simjeink hódolhatnak.

A legújabb trailerből kiderül, hogy lesz hóemberépítés (nyilván télen), vízibombaháború (ez nyáron), méhészkedés, őszi levélseprés és sok minden más is. A nyári zivatarok idején akár még villámcsapás is érheti a karaktereket, szóval nem árt fedett helyre húzódni, ha a kerti partinkat az eső mossa el.

Simjeink különböző ünnepeknek is hódolhatnak: lesz Winterfest és Love Day is, sőt még arra is lehetőségünk lesz, hogy saját egyéni ünnepet alkossunk meg. A kiegészítőben új szakmákat is elsajátíthatunk, virágkötők is lehetünk vagy botanikusok.

A The Sims 4 Seasons kiegészítője június 22-én érkezik PC-re és konzolokra.

3.
3.
fojesz
#2: Az "igazi" Maxis, amit be is zártak, már csak nagyon kis szeletét jelentette a nagy Maxisnak, ami egy komplett divízió az EA-n belül. Ezen belül működik a The Sims Studio, ami a Simset csinálja.

Bővebben: https://www.gamekapocs.hu/hir/43989/
2.
2.
kastorhun
De ezt melyik csapat készíti, nem úgy volt hogy a Maxis bezárt?
1.
1.
leviske
Üdvözlünk mindenkit 2007-ben. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...