Még csak papíron létezik a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 31.
  • Hír
A múlt héten bejelentett S.T.A.L.K.E.R. 2 még csak designdokumentumokban létezik, ám a GSC Game World nem véletlenül leplezte le ilyen korán a posztapokaliptikus shootert. A felhajtásra alapozva keresnek kiadót.

Még egyetlen kódsort sem írtak meg a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből, a GSC Game World játéka egyelőre tervezési fázisban van, azaz a designerek most vetik papírra az ötleteiket. Ezek alapján indulhat el a valódi fejlesztés.

Amikor a S.T.A.L.K.E.R. 2-t a múlt héten bejelentették, sokan hitetlenkedve tekintettek a tervezett megjelenési dátumra, bizony 2021-ig még sokat kell várni. Az Epic kiadásért felelős direktora (és a SteamSpy alkotója), Sergey Galyonkin egy orosz nyelvű podcastben arról beszélt, hogy a GSC direkt korán jelentette be a játékot, hogy a felhajtást meglovagolva kiadót találjanak az E3-on.

Galyonkin habár nem dolgozik a GSC-nél, de az Epicnél tisztában vannak a tényekkel, lévén ők licencelik az ukrán stúdió számára az Unreal Engine 4-et. Mint mondta, az eredeti S.T.A.L.K.E.R.-csapatot állították rá a folytatásra, míg a Cossacks 3-on egy másik brigád dolgozik a stúdión belül.

Hosszú út áll még a S.T.A.L.K.E.R. 2 előtt, reméljük, a Los Angeles-i expóról aláírt szerződéssel jöhetnek haza a srácok!

8.
Formula1fanatic
#7: UE3-at még használják itt ott, pl killing floor 2 és elég jól néz ki jól is fut.
7.
hajbel
Szép volt, csak rettenet bugos, és másdoperces akadások voltak a játékban időközönként, attól függetlenül, hogy milyen hardwarerel játszottad. Mondjuk most nézem, hogy az UE 3 tíz évig volt szolgálatban. Ilyen alapon az UE 4 még 2024-ig hatályban lesz.
6.
almaspite
#5: "Epicnél tisztában vannak a tényekkel, lévén ők licencelik az ukrán stúdió számára az Unreal Engine 4-et"

Szóval váltanak motort. Régi is elment, mondjuk moderek még szépé is varázsolták.
5.
crytek
#3: Az lehet, de ha a saját fosukat fejlesztik majd tovább akkor nem sokra megyünk az UE5el
4.
piskóta
#3: Én meg attól, hogy addigra a föld alatt leszek.
3.
hajbel
#2: Félek, hogy mire megjelenik, már rég UE 5 lesz már.
2.
Extol
minimum 2024 valsz, kár, jó sorozat volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...