Még csak papíron létezik a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 31.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten bejelentett S.T.A.L.K.E.R. 2 még csak designdokumentumokban létezik, ám a GSC Game World nem véletlenül leplezte le ilyen korán a posztapokaliptikus shootert. A felhajtásra alapozva keresnek kiadót.

Még egyetlen kódsort sem írtak meg a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből, a GSC Game World játéka egyelőre tervezési fázisban van, azaz a designerek most vetik papírra az ötleteiket. Ezek alapján indulhat el a valódi fejlesztés.

Amikor a S.T.A.L.K.E.R. 2-t a múlt héten bejelentették, sokan hitetlenkedve tekintettek a tervezett megjelenési dátumra, bizony 2021-ig még sokat kell várni. Az Epic kiadásért felelős direktora (és a SteamSpy alkotója), Sergey Galyonkin egy orosz nyelvű podcastben arról beszélt, hogy a GSC direkt korán jelentette be a játékot, hogy a felhajtást meglovagolva kiadót találjanak az E3-on.

Galyonkin habár nem dolgozik a GSC-nél, de az Epicnél tisztában vannak a tényekkel, lévén ők licencelik az ukrán stúdió számára az Unreal Engine 4-et. Mint mondta, az eredeti S.T.A.L.K.E.R.-csapatot állították rá a folytatásra, míg a Cossacks 3-on egy másik brigád dolgozik a stúdión belül.

Hosszú út áll még a S.T.A.L.K.E.R. 2 előtt, reméljük, a Los Angeles-i expóról aláírt szerződéssel jöhetnek haza a srácok!

6.
6.
almaspite
#5: "Epicnél tisztában vannak a tényekkel, lévén ők licencelik az ukrán stúdió számára az Unreal Engine 4-et"

Szóval váltanak motort. Régi is elment, mondjuk moderek még szépé is varázsolták.
2.
2.
Extol
minimum 2024 valsz, kár, jó sorozat volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...