Far Cry 5: Hours of Darkness - irány a dzsungel!

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 7.
  • Videó
Link másolása
A Far Cry 5 vietnami háborúba repítő DLC-je már elérhető a szezonbérletesek számára. Ha hiányoltad a dzsungelt a Montanában játszódó alapjátékból, akkor most tutira jól jársz. Csekkold a launch trailert!

Habár a téma adja magát, hogy nagy felfordulást csináljunk az őserdőben, a Far Cry 5: Hours of Darkness inkább a lopakodós játékmenetre koncentrál. Már a kezdet kezdetén négy sunnyogást erősítő perk áll a rendelkezésünkre.

Oké, lesz akció is, illetve a vietcong bázisait is megtisztíthatjuk, máskor meg bambusznáddal és íjjal adunk az arcuknak. A főszereplő az alapjáték Redje, azaz Wendell Redler lesz. Szólóban vagy akár online kooperatív módban is végigjátszhatjuk a sztorit.

A Far Cry 5: Hours of Darkness DLC már elérhető a szezonbérletesek számára.

 

8.
8.
ollie92
Idáig egyetlen korrekt DLC-t kapott, az pedig a BLOOD DRAGON. Abban volt fantázia.
7.
7.
GAMEROD
Nem értem hogy a Far Cry dlc-knek miért nincs soha semmi közük az alapjátékhoz. Mintha a fejlesztő a félkész vagy rövid próbálkozásait a Far Cry név alatt szeretné eladni.
5.
5.
#2: Igen, elég borzalom, főleg néhány végigjátszás a neten, volt egy csávó aki fejébe vette hogy majd késsel mindenkit, de egyszer elcseszte, meglátták, de végül a játék miatt nem szívta meg hanem 2 méterrel arrébb valami levél mögé állt, 3 mp múlva mindenki már a helyén ült, állt, stb, és simán kisétált ismét és késelgetést folytatta. És értem hogy ő a hülye, de legalább szétszopatna akkor a rendszer hogy meglátták vagy valami, de neeem, a nyominger tovább nyomhatta. Ezért gáz a FarCry.
4.
4.
Rakottkrumpli
#2: Na ja. Az AI-t sosem kellett keresni a far cry-okban...
3.
3.
Kelan
#1: Ez az "eléggé kár volt kiadni" című előzetes lett...
2.
2.
markoci555
#1: ja, a legtöbb filmben iszonyatosan sűrű, a táborokban még érthető, hogy megritkítják, csak hogy itt sehol nem volt olyan sűrű.
Nekem viszont az ellenség idiótasága szúrt szemet, még nem játszottam se a 4-el, se az 5-tel, de a fr cry játékok a retard ai-ról híresek.
Itt is, leszúr valakit, és az ülő pali szinte csak nézi.
Aztán egy szirtről ledob valamit ami kinyír egy ellenséget, aztán a másik kettő elkezd felállni, és az animáció visszaesik az elejére és újra a földön vannak, aztán felállnak és megvárják míg kinyírod őket... szörnyű
0:45-nél az algútban az előtted lévő (gondolom társ) lelő egy ellenséget, aztán elnéz jobbra a falra, ami két dolgot jelent: vagy retard és nem tudja hova kell nézni, vagy már becélozta a következő ellenséget falon keresztül, amit szintén mondom: far cry híres a csaló ai-ról, falon átlövéseiről

egy kis 1 perces trailer így elvette a kedvem az egész far cry-tól megint
1.
1.
Rakottkrumpli
Egyáltalán nem tetszik a pályadizájn. Kicsit sincs jungel hangulata :/ Maga a cucc attól függetlenül lehet, hogy jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...