Detroit: Become Human - túl az 1 millión

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Biznisz
Link másolása
A Quantic Dream legújabb alkotása, az idén májusban megjelent Detroit: Become Human a napokban érte el az egymillió eladott példányt világszerte. Eddig a stúdió legsikeresebb játékának tűnik.

A megjelenés óta csupán két hét telt el, így az eredmény meglehetősen impozáns, sőt, a stúdió CEO-ja, Guillaume de Fondaumiere a francia Les Echos magazinnak adott interjújában a Quantic Dream eddigi legsikeresebb megjelenés utáni első két hetének nevezte.

Összehasonlításként megemlítette, hogy a PlayStation 3-ra megjelent Heavy Rain öt hét alatt érte csak el az 1 millió eladott példányszámot, és a 2016-os PlayStation 4-átiratával együtt eddig közel 5,5 millió darabot adtak el az IP-ből az elmúlt 8 év alatt.

A Detroit a stúdió harmadik PlayStation-exkluzív játéka a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls mellett, és Fondaumiere nyilatkozata szerint már folynak az egyezkedések egy újabb cím kapcsán is – noha jelenleg még sok-sok éves távlatban célszerű erről gondolkodni.

18.
18.
RangerFox
#5: A Way Out idén az egyik legjobb élményt hagyta bennem, ki ne hagyd!
14.
14.
Turoscsusza
#5: Nekem azert nem jott be mert iszonyu lassu es vontatott, iszonyu linearis ami meg nem lenne a legnagyobb baj, mert ezeknel a jatekoknal mar megszoktuk, de hogy konkret ha elrontassz egy gombkombinaciot ami egyebkent annyibol all hogy nyomogatod az x-et, akkor konkretan vege a jateknak, ertem ez alatt hogy rogton meghalsz vagy leesel, vagy pl. bent vagyok a bortonben es kapok egy pofont a melaktol es egybol vege a jateknak. Nincs eselyed a hibazasra, a tortenet meg egy C kategorias filmere hasonlit, a megvalositas meg meg gyengebb.
Pl. Van benne egy olyan hogy ezerrel uldoznek a yardok helikopterrel 100 kicsival, epp lonek rank de mi talalunk egy csonakot ami a parton van szoval meg be is kell tolni a vizbe ami nagyon lassu, kozben folyamatosan lonek rad, erre jon a kov. jelenet ahol mar sehol egy rendor es ott ultok a csonakban semmitol nem zavartatva, mondom mi a csocs?!?!?!
De tudod mit, isten orizz hogy lebeszeljelek errol a jatekrol, mindenki a sajat karan tanul, nyugodtan vegyed meg, de irjal majd hogy milyen es hogy tetszik,mert en is olvastam teszteket mielott megvettem es hatalmas csalodas, konkret kinszenvedes, de go ahead!
12.
12.
GAMEROD
Játék javára legyen mondva a magyar felirat is. Elég sok plusz példányt el lehet adni ha sok nyelvre vannak lefordítva, vagy még szinkronizálva is, mert olyanok is megvehetik akiket nem is érdekelne. Mondjuk nekem ez az Androidos téma nem igazán jön be, jobbak az emberi karakterek, de a Nier Autómata után vérszemet kaptak a fejlesztők.
11.
11.
Scat
Az ilyen játékok miatt sajnálom, hogy nincs PS4-em.
9.
9.
KRAT0S
Hatalmas game.Minden egyes percét élveztem,párszor még ki fogom pörgeti.
5.
5.
Yanez
#3: "Annal inkabb a 25 fontert vett Way out-ot ,na az egy kalap k@ki ha nem vetted meg meg meg se vegyed 10 forintot nem er a jatek, barmennyire is jo pontokat kapott a teszteloktol."

Na de miért higgyek inkább neked, mint a teszteknek meg annak a sok játékosnak, akinek tetszik a Way Out? :) Szerintem ízlés kérdése a dolog.
3.
3.
Turoscsusza
UK storeban vettem a jatekot es sajnos nincs hozza felirat (magyar)!
Na nem baj, azert nem elvezhetetlen a jatek igy se a legtobb szot megertem belole.
Nem elso napos vetel volt a jatek de a 3. napon mar megvettem. :)
Azota 2-szer vittem vegig es szerintem nekiugrok 3.-ra, az elozo alkotasokat is szerettem, mint a heavy rain es beyond, de jatszottam a walking dead, Until dawn,Life is strange vagy a majmok bolygoja jatekkal is, foggo lettem ilyen szinten, imadom az ilyen donteshozatallal biro jatekokat.
Imadom a jatekot, habar nekem egyszerubb,lebutitotabb a heavy rainhez kepest, de a story es a jatekban valo feszultseg mindenert karpotol. Nem sajnaltam meg az erte kiadott 52 fontot.
Annal inkabb a 25 fontert vett Way out-ot ,na az egy kalap k@ki ha nem vetted meg meg meg se vegyed 10 forintot nem er a jatek, barmennyire is jo pontokat kapott a teszteloktol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...