E3 2018: Forza Horizon 4 - nem lesznek motorok

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 12.
  • Hír
Link másolása
Csalóka volt a Forza Horizon 4 bemutatkozó videója, így az abban felbukkant motoros betétek sajnos nem tükrözik majd a valóságot, vagyis kétkerekű járművek ezúttal sem kapnak szerepet a játékban.

Bizonyára nektek is feltűnt, hogy a Forza Horizon 4 látványos bemutatkozó kedvcsinálójában a négykerekű benzinzabálók mellett több alkalommal is feltűntek motorkerékpárok. A rajongók körében nyilván megindultak a találgatások, de sajnos a Turn 10 dizájnért felelős vezetője, John Knowles elárulta, új járműosztály nem szerepel majd a negyedik Horizon-részben.

A motorok jelenlétét azzal magyarázta, hogy az egy, a játékban egyébként valóban szereplő eseményből kivágott jelenet, ahol épp motocrossos arcok is kísérik majd utunkat, pont úgy, mint amikor repülőgépet vagy vonatot kell legyőznünk. Knowles később hozzátette, nem kizárt, hogy a jövőben azonban lesznek majd motorok is.

A brit szigeten játszódó negyedik Forza Horizon október 2-án jelenik meg, PC-re és Xbox One-ra, ráadásul utóbbin a Game Pass részeként is beszerezhetjük majd.

4.
4.
delphijos
Lehet hogy nem vagyok elég jó autós játékokban és ez is az oka, de nekem a FH jobban bejött mint a FM. Ezt is várom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...