Minecraft - a cross-play előnyei Xboxon és Switchen

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 22.
  • Videó
Link másolása
Míg a Sony makacsul elzárkózik a cross-play lehetőségtől PS4-en, addig a Microsoft és a Nintendo jól érzi magát együtt a Minecraft berkeiben. A legújabb trailer nyilvánvalóan egy szatirikus üzenet a japán konzolgyártó felé.

Már sejtjük az okokat, hogy a Sony miért nem engedi a cross-playt, hiába bírálják sokan emiatt a japánokat. Úgy nézi ki, a helyzet a jövőben sem fog változni, ez főleg egy olyan játék esetében jelent hátrányt, mint a Minecraft, ahol a közös felfedezésen, építkezésen és túlélésen van a hangsúly

Az Xbox One- és a Switch-játékosok között nincsenek megkötések, a két platform tulajdonosai korlátok nélkül játszhatnak együtt - nem véletlenül szenteltek külön előzetest a funkciónak. Ugye ti is sejtitek, hogy kinek akartak üzenni ezzel a redmondiak?

8.
8.
delphijos
#7: "Az én gyerekeimnél ez kvàzi virtuàlis legoként funkcionàl. Komplett vàrosokat épitenek pillanatok alatt."

Szintén. Engem sem érdekel, de a gyerekeim imádják. Nem értem én sem miért nem lehet elfogadni hogy nem minden játék készül mindenkinek. Attól még nem "szánalmas" valami. Csak látom mi mindent csinálnak benne, és elképesztő mennyi lehetőség van. Aki erre fogékony persze...
7.
7.
frankdelgado
#5: Ezekna kategorikus vélemények megmosolyogtatnak...hasznàld a képzelőerődet. Az én gyerekeimnél ez kvàzi virtuàlis legoként funkcionàl. Komplett vàrosokat épitenek pillanatok alatt. Amikor lejàr a jàtékidejük, meg rohannak legozni. Én szuper jàtéknak tartom, annak ellenére, h magam nem jàtszok vele.
6.
6.
frankdelgado
#4: Felhàborító, h veszik a szàjukra a Sony-t egyesek, amikor fantasztikus exeket tesznek le az asztalra.
5.
5.
crytek
A világ legszánalmasabb dolga ez a játék ,csak fel tudnám fogni ebben mi a jó.. De nem megy
4.
4.
kamgecam
Lófszt, senki sem akar cross playezni, vicc ez az egész. Akik legjobban szidják a sonyt, meg háborognak sose játszottak cross playbe! Játékosok 99%-a leszarja.
3.
3.
Max3000
"Nem véletlenül szenteltet külön előzetes a funkciónak - ugye ti is sejtitek, hogy kinek akartak üzenni ezzel a redmondiak?"

Azért ez öregasszonyos egy kicsit.Mint mikor C.Ronaldo kecske pózolására rögtön beindultak a képzelgések,hogy Messi-nek üzent,holott sokkal egyszerűbb volt a dolog magyarázata.Vagy a kedves cikkíró nem ismeri a promo fogalmát netalán?
2.
2.
Őrnagy
Már úgy várom, hogy kiderüljön: a Microsoft és a Sony egy kézben van :D
Csak viccelek (nem)
1.
1.
mestermagyar
A minecraft egy játék ahol néger anyukákkal csapathatja a pulcsis menőgyerek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...