A nemzetközi sajtó odavan a Gears of War-ért

  • Írta: Daks
  • 2006. november 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék hivatalos magyarországi premierje november 17-én lesz, de külföldi kollégáink már tesztelték a Gears of War teljes verzióját.
A Gears of War kizárólag Xbox 360-ra készült játék, amely a taktikai feladatokat a túlélésért folytatott küzdelemmel ötvözi. Szívbe markoló történetbe helyez, amely az emberi faj és a bolygó legmélyebb bugyraiból előtörő szörnyetegek hordája között folyó élethalálharcról szól.


A hős Marcus Fenixet és csapatát vezetheted, akik szembeszállnak a könyörtelen szörnyek elsöprő erejű támadásával.

A forradalmian új taktikai harcmodorral és az új Unreal Engine 3 motorral megjelenített lélegzetelállító, nagy felbontású képi világgal elmerülhetsz a háború és a túlélés rettenetes világában.

  • Lenyűgöző, filmszerű történet: A hollywoodi kasszasikerekhez mérhető epikus történetben Marcus Fenixet irányíthatod, aki az emberiség fejlett technológiáját állítja szembe a szörnyetegek elsöprő többségben lévő hadával.
  • Csapatjáték: Az M.I. csapattagok megkülönböztethetetlenek az emberi játékosoktól. A hangfelismerés és az ajakszinkron tovább növeli a valósághű játékélményt.
  • Példátlan látványvilág: Az Unreal 3 motorjának technológiája még a legádázabb küzdelemben sem hanyagolja el a legapróbb részleteket. Gazdag, dinamikus világban játszhatsz, amelyben szinte megelevenednek a szereplők.
  • Felfokozott, rendkívül valóságos harci jelenetek: A csatamező halálos terep. A túléléshez vedd zárótűz alá az ellenséget, keress fedezéket az interaktív környezetben, vagy a fegyverek és társaid segítségével járj túl az ellenfél eszén.


A játék hivatalos magyarországi premierje november 17-én lesz, de külföldi kollégáink már tesztelték a Gears of War teljes verzióját. A számadatok láttán bátran kijelenthetjük, hogy az Epic új anyaga egyértelműen az idei év legnagyobb dobása lesz - csak érjen már ide hozzánk is! :)

A legjelentősebb külföldi oldalak értékelései:
GameSpy (5/5)
TeamXbox (9.6/10)
360.IGN (9.4/10)
GameSpot (9.6/10)
EGM/1Up (10/10)
Game Informer (9.5/10)
Eurogamer (8/10)
Yahoo! (4.5/5)
Games Radar (10/10)
X-Play (5/5)
GamePro (4.8/5)
GameTrailers (9.1/10)
GameBrink (97/100)
Computer & Video Games (9/10)
DailyGame (9/10)
5.
5.
Ca$h
Én azóta döntöttem el hogy veszek egy HDTV-t mióta láttam a cinema bemutatót egy 106cm-es plazmán... must buy! Ultrateszt coming! ;)
4.
4.
FNorberto
Nem csodálom hogy mindenkinek tetszik!Emberek a "next-gen"-nek új jelentése van:Gears of War!Pénteken megvehetném másoltban,de inkább megvárom a 17-ét és megveszem a CE verziót!gabo:nem hivatalosan 2007 végén jön PC-re.Én is láttam élőben és....le se tudom írni,ez odabasz bármelyik játéknak!Húúú nem tom mivel leírni hogy mennyire jó ez a játék!:DAz évtized játéka!
3.
3.
Daks
láttuk már és még pislogni is elfelejtettünk közbe :D
2.
2.
Halfer
Janui, én tátott szájjal nézem a videókat is, szóval ez tényleg emberfeletti :D
1.
1.
Halfer
Erről van szó, nem csoda, hogy tarol (Y)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...