Hibásan startolt PC-n a The Crew 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 29.
  • Hír
Link másolása
Ma jelent meg a Ubisoft versenyjátéka, de úgy látszik, aki a Steamen vette meg a The Crew 2-t, rosszul járt. A Uplayjel való párosítás nem megy simán, a felhasználók el sem tudják indítani a játékot. A fejlesztők már tudnak róla.

A The Crew 2 ma végre bevette a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en, de akik a Steamen ruháztak be a nyitott világú autós címbe, jelenleg nem tudnak játszani vele. A hiba a Steam és a Uplay nehézkes párosításában keresendő. Mindehhez egy aktivációs kulcs szükséges, de az nem áll rendelkezésre - úgy tűnik, a Valve nem kapott ilyet a Ubisofttól.

A kiadó az Eurogamernek eljuttatott nyilatkozatában elismerte, hogy tudnak a problémáról, ami szerintük azokat a játékosokat érinti, akik a Valve boltjában rendelték elő a The Crew 2-t. A Steammel közösen dolgoznak azon, hogy mihamarabb elhárítsák a hibát. 

Szóval ha PC-d van, és ma mindenképpen autóba, motorcsónakba, vagy repülőbe ülnél, csak a Ubisoft saját áruházában érdemes beruházni a The Crew 2-be.

10.
10.
Coppyright
#1: Még jó, hogy kiderült, hogy a mindenki által közkedvelt és népszerű Steam-nél volt a hiba...
9.
9.
shooter1234
A Crew 1 -ben az utcai verseny és a raid jött be, nem gondoltam volna, hogy ebben változás lesz, de miután kipróbáltam az összes versenyt, felborult a meta. Bár a legunalmasabb a Freestyle repülőverseny és a powerbat számomra, a kedvenceim mégsem úgy alakúltak ,amire számítottam. Az 1 -ik nagy kedvenc a MotoCross, ami az ExciteBike -os időket idézi a pályával és a dobbantó szerű ugratóival, a másik meg a JetSprint, amiben elég szűk pályákon (csatornák, mocsarak) kell manőverezni kis motorcsónakkal. Meglepő módon a Star Wars Racer -t hozta vissza emlékszinten, annak ellenére, hogy köze sincs hozzá. Legutóbb ,talán ahhoz kellettek ilyen reflexek és tudta bennem feljebb húzni az adrenalinszintet. Plusz ezeknél nagyon jó lett a mapdizájn, talán ez is rásegített, a többi versenymód meg sablonos egykaptafa, bár azok közt is van izgalmasabb, de többségében középszerűek.
6.
6.
Sandic1994
#2: Pont ez a véleményem nekem is. Szépnek néz ki, hatalmas terület, még el is gondolkodtam volna a megvásárlásán, de aztán megláttam a repülőket és a motorcsónakokat (meg azt, ahogyan átváltasz rájuk egyik pillanatról a másikra), és azt mondtam, köszönöm nekem ez a játék nem kell.
4.
4.
GAMEROD
Pedig a bétát simán lehetett pároztatni.
3.
3.
Heldengeist
#1: A nagy kiadók közül még pont az Ubi az egyik, amelyik még be tudja lőni magát egy tisztességes középszerre. A legtöbb már erre is csak véletlenül képes.
2.
2.
Formula1fanatic
engem ez a motorcsónak repülő gyökiség teljesen kiábrándított a játékból. Az első részben is volt már bőven kivetnivaló, pedig jó játék lehetne.
1.
1.
Blazkowicz
Tipikus. Most komolyan mit vár aki vesz még bármit is ezektől? Majd egyszer megtanulja mindenki h nem szabad ubi játékokat venni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...