Valódi hadviselés és fegyverek újra a SOCOM-ban

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A milliósnál is nagyobb példányszámban elkelt franchise visszatér a PSP-re és a PlayStation2-re: fogadd el a kihívást, vezesd csatába a nagyszerű SEAL harcosokat.
A milliósnál is nagyobb példányszámban elkelt franchise visszatér a PSP-re és a PlayStation2-re: fogadd el a kihívást, vezesd csatába a nagyszerű SEAL harcosokat.

2006. november 6. – Az ellenséges vonalak mögött vagy, rohamosan sötétedik, mindenütt ott nyüzsög az ellenség, a Te feladatod pedig az, hogy az USA Haditengerészetének SEAL elit kommandósaival sikerre vidd a küldetésed... a lehető legkisebb veszteséggel. Nem igazán olyan feladat, amit a való életben is szívesen kipróbálnál? Nos, a SCEE örömmel erősíti meg a hírt, hogy a díjnyertes SOCOM franchise ismét elérhető, mind PSP™ (PlayStation®Portable) mind pedig PlayStation®2 platformon, így már Te is megtapasztalhatod a modern hadviselést saját otthonodban, vagy akár munkába menet.

SOCOM: Combined Assault képek

A SOCOM U.S. Navy SEALs Combined Assault (CA) és a SOCOM Fireteam Bravo 2 (FTB2) 2007. februártól kaphatók PlayStation®2 és PSP™ platformokon. A franchise sorozat legfiatalabb verziója, amelyet a Zipper Interactive, a Sony Computer Entertainment’s Worldwide Studios tagja fejlesztett ki, a SOCOM-ot a katonai játékok eddig még nem látott új szintjére emeli.

Ebben a játékban, amely a nem létező Adjikistan országában zajlik, az a feladatod, hogy válogatott Navy SEAL harcosokat vezetve szembeszállj az országban garázdálkodó ellenséges erőkkel. A SOCOM új, továbbfejlesztett verzióiban már a crosstalk funkció is megtalálható, ami azt jelenti, hogy az egyik játék menete drámai hatást képes gyakorolni a másikéra. De ez csak egy a franchise új szolgáltatásai közül; a többi funkció ezeket tartalmazza:

SOCOM Fireteam Bravo 2 & SOCOM Combined Assault; fő funkciók:
  • Játssz akár 16 másik játékossal (akik a világ bármely részén lehetnek) a PSP™ Infrastruktúra üzemmód segítségével (kizárólag FTB2)
  • 40-nél is több választható eredeti fegyver és berendezés, így minden játékos maga alakíthatja ki a saját játék élményét.
  • 14 különféle küldetésben irányíthatod a csapatodat változatos célok elérése érdekében, részletesen kidolgozott cselekménnyel.
  • A Vezetési Ügyességi Rendszer a szerint jutalmaz, hogy a küldetés legfontosabb feladatait miként teljesítetted, a Helyi Befolyás pedig azt honorálja, ha a játékos segíti a helyi ügyeket, és minimálisra csökkenti a civil áldozatok számát. A kapott pontokért beszerezhetsz új fegyvereket, berendezéseket, felderítőktől származó értesüléseket, de felhasználhatod őket légi csapásra és helyi támogatásra is.
  • Állj össze a barátaiddal, és egyetlen játékosként vezessetek közösen egy hadműveletet az eddig sosem látott négyjátékos online együttműködő módban (csak CA)
  • Az új, még jobb minőségű hangirányítással valódi vezetője lehetsz a csapatodnak, a játék mindkét verziójában
A PSP™ technológia segítségével az Infrastruktúra módon keresztül, ami lehetővé teszi, hogy a katonai játékok rajongói akár 16 más játékos ellen küzdjenek a világ bármely részén, az FTB2 ötvözi a kiváló grafikát és játékélményt, és nagyszerűen illik a PSP™ "kapd fel és játssz" jellegéhez. Ha pedig próbára szeretnéd tenni vezetői képességeidet és katonai tudásodat, mind az FTB2, mind pedig a CA kínál a számodra csapatjátékot is, barátaiddal vagy idegenekkel közösen, akik a világ bármely részén lehetnek.

Ha tehát úgy gondolod, hogy a tudásod, a szenvedélyed, az éleslátásod és az idegeid elég jók ahhoz, hogy egy modern csatában győzelmet arass az USA NAVY SEAL kommandósokkal, csupán a SOCOM: Fire Team Bravo 2 és a SOCOM: Combined Assault - játékokat kell kipróbálnod, melyek kizárólag PSP™ és PS2 platformokra kaphatók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...