Lando is visszatér a Star Wars IX-ben

  • Írta: szlav
  • 2018. július 10.
  • Cooltúra
A Star Wars-fanok bonthatják a pezsgőt, a galaxis legsármosabb üzletembere visszatér a mozivászonra! A szerepet pedig természetesen ismét a Birodalom visszavágban megismert Billy Dee Williams játssza majd.

Utoljára 1983-ban, A Jedi visszatérben láthattuk Billy Dee Williams Landóját a mozivásznon, most viszont úgy néz ki, hogy a 81 éves színész ismét visszatér a legendás szerepéhez. Jobb lesz, ha Rey foggal-körömmel vigyáz a Falconra - Felhőváros egykori igazgatójának biztos lesz egy-két szava hozzá.

Az Ellenállásnak minden segítségre szüksége lesz az Első Rend ellen, és ha már a craiti csata során nem is, a későbbiekben szinte már biztos, hogy csatlakozik a peremvidék legstílusosabb bajkeverője.

A Star Wars IX 2019 decemberében kerül a mozikba.

19.
delphijos
#16: Kevin Spacey jó színész. Az azért tényleg nem jó ha most elkezdjük belemagyarázni hogy nem az , és nem az események miatt történt ami történt , hanem a színészi kvalitásai miatt. Amúgy meg jó példa Mel Gibson, aki a való életben egy igazi barom (szerintem). A filmjeit meg szeretem. Ezt sem szerencsés összemosni. ( a színészt a szerepével )
18.
Ooorky
#17: Azért mert ma agresszív marketinggel egy-egy "progresszív" csoportra fókuszálva próbálják eladni az ötlettelen szemetet, ha ez visszaüt akkor meg folyamatosan bűnbakot keresnek...

Nem ment a női szereplős Szellemirtók? Fehér férfiak nem nézték mert hímsoviniszták!
Nem ment a Star Wars 8 úgy, mint elvárták? Fehér férfiak nem nézték mert kirekesztők!
Nem megy a néger Achileusszal és Zeusszal forgatott Trója sorozat? Mocskos rasszista fehér férfiak...
Nem nézik elegen a Han Solo filmet? Úgy látszik azért mert fehér férfiakra már senki se kíváncsi...

Mellesleg most megy a mozikban a női Ocean's és a nézettsége khm...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5851749/Female-leads-Oceans-8-argue-lukewarm-reviews-women-focused-films-unfair-thanks-men.html


+Akár tetszik egyeseknek, akár nem, a Star Wars filmek fő közönsége a fiatal fiú/férfi volt, amikor ezt megpróbálták elmozdítani a fiatal nők/lányok irányába az új OP főhősnővel és más "szociálisan érzékenyebbeknek" szóló dolgokkal akkor pont azokat köpték szemen akik miatt megérte kicsengetni anno azt a rengeteg pénzt Lucas-nak.
17.
Norbiii
Hogy lehet túltolva bármi is, ha nincs rasszizmus? :D Ha a fekete bőrűeket ugyanúgy elfogadjuk, mint a fehér bőrűeket, akkor nem lehet szó túltolásról, hiszen, mint ember szerepel a filmben, és mint EMBERT nézzük, nem pedig a bőrszínét!

Tehát, ha sokadjára tesznek be filmekbe fehér embert, ott mégsem hangzik el a túltoljuk dolog, nemde?

Persze én is érzem ezt a dolgot, hogy egyre több fekete színésznek adnak lehetőség, hogy az esélyegyenlőséget növeljék, ha ez számít túltolásnak az nyilvánvaló, csak én mégis azt mondom, HA NEM BŐRSZÍN ALAPJÁN ÍTÉLJÜK MEG A SZÍNÉSZT, akkor MINDEGY MILYEN A BŐRSZÍNE, ergo ember=ember!
16.
hadzsime
#15: Hát jó kérdés. Szerintem emberfüggő, de valamennyire biztosan befolyásolja a színész személye a film minőségét. Gondolom Kevin Spacey-t sem véletlenül távolították el a készülő filmjéből.
Én például nem szívesen adnék pénzt egy olyan filmért, aminek a főszereplőjét seggfejnek tartom.
15.
delphijos
#12: Lehet hogy a főszereplő egy egy seggfej a való életben , de ettől most rosszabb lesz a filmje ?

De nem akarok én vitát , mindenkinek szíve joga utálni ami megy, csak személy szerint zavaró kicsit hogy sokszor 50-100 komment van egy filmes hír alatt és másról sincs szó.
14.
Neotechtr
#11: Szerintem ez azért lehet, mert alapvetően nem ezzel a színésszel, vagy a színével van a baja az embereknek. Meg alapvetően nem ezek a dolgok, mint a "henger" összetevői a baja az embereknek. A baj az, ha túl van tolva. Most pl nézzük meg játék téren. A Mass Effect 2 előtt jöttek a videók a csapattagokról. Ez bérgyilkos, ez veszélyes bűnöző, ez egy genetikailag tökéletesített gyilkológép, stb. De nem volt senkinek sem baja azzal, hogy pl a a bűnöző az nő, de nem is erről szólt a játék, meg az egész. Ha meg megnézed, amikor jöttek a Dragon Age 3-hoz a videók mi volt hangsúlyozva? (már elnézést, de) Ez buzi, ez csak simán köcsög, az lezbi, az meg ufó, de azért lehet vele baszni. (még egyszer elnézést)

Tehát semmi nem szólt már itt semmiről, csak erről. És a játékok még hagyján, de a filmekben már ott tartunk, hogy ha forgatnak egy filmet a magyarok honfoglalásáról 7 főszereplővel, akkor az egyik magyar tuti néger, a másik japán, a harmadik kínai, a negyedik dagadt és balfasz, az ötödik autista, a hatodik meg vegán és végül Árpád vezér meg nő lesz és lila lesz a haja. Max egy normális körülményt (mármint a történethez és közeghez képest normális körülményről beszélek) találsz majd: azt, hogy a főgonosz a fehér férfi - vagy nő.

És ebből van elege az embereknek, hogy ez konkrétan nem normális. Persze, lehet ezt a rinyát unni. De én lassan már filmeket sem nézek ezért.

Egyébként akkor már, hogy a cikkhez is szóljak, én szeretem a Star Wars-t és hát persze, jöhet Lando. De amíg a screen time monetizálható szőrös nagy szemű mókokra megy és nem Star Wars-ra, addig nem lesz tőle semmi jobb. De persze ez is lehet, hogy úgy járunk, mint az előzménytrilógia esetén, hogy a 3. rész igazi kemény SW volt.
13.
Ooorky
#12: +Zseniális színész. Az első Predator film miatt sem sír senki, pedig abban még indián is van.

Asszem a Ghostbusters "remake" volt az első film ahol kijátszották a fehér férfi kártyát a bizonyítvány magyarázására, lassan olyan lesz, mint a nácizás politikai vitákban.
12.
hadzsime
#11: Ez azért van, mert a pali nem egy bőrszíne/neme miatt a filmbe erőltetett karakter mint az Utolsó Jedikben Rose, hanem része a filmeknek.

A Captain Marvel alatt pedig azért megy a hoppáré mert a színésznő idióta módon azzal próbál védeni egy szar filmet, hogy azt csak a fehér férfiak húzták le a kritikáikkal, mert nem nekik szól.
https://www.louderwithcrowder.com/brie-larson-i-dont-want-to-hear-what-a-white-man-has-to-say/
11.
delphijos
Egész meg vagyok lepve, hogy SW hír, fekete színész, és még nem indult be a "henger" ami lassan minden filmes hír alatt van. Már most a Captain Marvel hír alatt megy a hoppáré.
10.
zoli12i
Star Wars stricije :D
Imádtam a karaktert, de már most sajnálom előre, hogy mit fognak vele művelni ezek.....
9.
Ooorky
Neki vajon milyen szánalmas véget szánnak? A galaxis legnagyobb csibésze megfullad egy sajtburgertől?
8.
hadzsime
Aha tök jó...és a minőség is visszatér az új részben vagy azt kihagyják?
6.
Zisten
#1: Nekem is ez ugrott, be, hogy "Minek hozzák vissza? Megölni?" :D
5.
#4: " Le se szarom a Jedi-ket, ha jo sci-fi-t kapok nelkuluk is."

Dettó. Én ezért imádtam a Rogue One-t. Bár a főszálat egészíti ki, mégis, végre valami más volt, mert csak hétköznapi karaktereket követtünk, közben simán hozta a régi filmekre jellemző SW-hangulatot.
4.
silkgoat
Nekem az a vicces, hogy van egy univerzum es ebbol csak egy csalad generaciokon ativelo eletet ismerhetjuk meg. :D
Tiszta baratok kozt az egesz, csak tobb csinnadrattaval.

En pont ezert vartam a spin-off-okat. Le se szarom a Jedi-ket, ha jo sci-fi-t kapok nelkuluk is. Na jo, eddig meg nem nagyon jott be. De ebben az univerzumban lehetne barmit forgatni nem csak egy csaladi dramat. :D
3.
kastorhun
#1: +1
A baj ott kezdődik hogy a kövi trilógiát Rian írja.
1.
McDuff
Visszahozzák és majd jól megölik, mint az összes többi öreget, kivéve azt aki valójában is elhunyt.
Bár ennek a IX. (remélhetőleg utolsó) résznél már nem lesz jelentősége, én már csak azt mondom, essünk túl rajta, tudjuk le, aztán vágjanak bele vmi újba, ez a trilógia már elúszott úgy is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...