Xbox Game Pass - egyet (sem) fizetsz, hármat kapsz

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 19.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft igencsak komoly akcióval állt elő a nyárra; kevesebb, mint egy hónapnyi előfizetésért három hónapon keresztül élvezhetjük az Xbox Game Pass előnyeit. Sea of Thieves, State of Decay 2 és még több mint 100 címhez férhetünk hozzá.

Az Xbox One. és Xbox 360-játékok mellett ráadásul az előfizetést – ugyan némileg kisebb kínálattal – PC-n is élvezhetjük. A havidíj a szokásos 9,99 dollárnál, vagyis a magyar árfolyamon megszokott 3 ezer forintnál is alacsonyabb, most csak 2500 forint, ami mellé az akció keretén belül egy hónap helyett három teljes hónapra szól az előfizetés.

Ráadásul a kínálat is igencsak erős mostanság! Legutóbb az alábbi cikkünkben írtunk az Xbox Game Pass szolgáltatásról, melybe július során több olyan remek játék is érkezett, mint a DiRT 4, az Abzu, a Human: Fall Flat, vagy a múlt hét óta Xbox One-on is elérhető Warhammer: Vermintide 2.

Amennyiben az akció felkeltette volna az érdeklődésedet, úgy érdemes igyekezni, mivel az ajánlat csak két héten keresztül lesz elérhető. Az alábbi oldalon további információ található a szolgáltatásról, itt pedig az Xbox Game Pass teljes játéklistája érhető el.

22.
22.
mjsilvester
Felesleges a másig gépet fikázni jó mindkét gép, mindegyiknek megvannak az előnyei.
21.
21.
crytek
A következő konzoloknál már nem lehet gond a visszafelé kompatibilitás mivel minden x86 alapu már kb mint egy pc.. Szóval a 10 év mulva megjelenő xbox 3 (csak mondtam valamit) simán viszi majd a xbox one és a xbox 360 bc játékokat is.. Ps fronton szintén ps4el kezdve.. Sonynak azért nincs ilyenje mert a ps3 cell procis amire a fejlesztés nehéz volt már alapból..Mondjuk a pcs3 emulator rohamosan fejlődik így sok címet lehet majd játszani..
20.
20.
mustang74
#11 +1 , és a többieknek is!
19.
19.
McDuff
#16: Minek? Xbox One-ra nincs játék, akkor a következő xbox-on ugyan mi legyen visszafele kompatibilis? (szarkazmus off)
18.
18.
Anti4730
Sztem az xbox legnagyobb elonye a visszafele kompatibilitas. En peldaul szinte egy xbox360 as cimmel sem jatszottam, es most valaszthatok egy csomo kozul.
17.
17.
Fata Morgana
#16: Akár lehetne is, hiszen van jó pár frankó játék az Xbox360 érából, pl. én a mai napig is előveszem az X360-at és tolom rajta a meglevő játékaimat.
16.
16.
#15: Az MS komolyan fontolóra vehetné, hogy a következő konolja "Backward compatibility only" legyen.
15.
15.
Fata Morgana
Komoly hogy minden hasonló hírnél "temetik az MS és az XO-t", de azok az emberek szűk látókörűek, nem azért teszi ezt az MS mert sz.ban van (utolsó negyedéves pénzügyi jelentése majdnem 30 milliárd dollár) hanem mert megengedheti magának.:)
13.
13.
crytek
Úgy néz ki ez lesz a jövő ezért oltja ezt a M$...
Igazán tekerhetnének még egy oltári-t és pc-re is kitolhatnának sok más címet is akár csak így gamepasson belül....
12.
12.
delphijos
#9: Ez pont olyan mint a Sony exkuzívjai. Azok se feltétlen térülnek meg, és önmagában ez sem egy nagy üzlet az MS-nek, csak ők ezzel "járulnak most hozzá" a konzol népszerűsítéséhez. Amúgy egyetértek, a Game Pass egy nagyon jó dolog box-on.
11.
11.
delphijos
#7: Egy helyesírás tanító app se ártana :)
10.
10.
godach
Ez most a Pcs és Boxos játékosoknak is egy nagyszerű hír kellene legyen és egy rettentő jó ajánlat. Most komolyan itt is inkább elkezdjük ezt?
9.
9.
godach
Ez most a Pcs és Boxos játékosoknak is egy nagyszerű hír kellene legyen és egy rettentő jó ajánlat. Most komolyan itt is inkább elkezdjük ezt?
8.
8.
Skygameboy
#7: A ps is képes visszafelé videót rögzíteni és home-olni is lehet rajta szóval ez nem nyert.

A vb alatt folyamat zúzta a reklámot az xrossz hogy 60e egy box 4 játékkal :D ott tartunk már hogy inkább fietnek ők csak ne legyen annyira égő a lemaradásuk
7.
7.
Valaki22
#5: A sony egy kis szar cég már telefonokat se adki(amik jók lennének) a ps4 en cod black ops 3 osztott képernyőbe csak 15Fps el fut pl. Ami szerintem kurva nagy szégyen. Ja és még visszafele se lehet felvenni videót. Meg xbox vannak olyan címek, amiket ha megveszel xbox on akkor gépre is ingyen letöltheted. Meg xbox össze lehet homeolni.
6.
6.
Valaki22
Amikor megfog jelenni a Forza Horizon 4 az majd a megjelenésnapjától elérhető lesz a game pass ben
5.
5.
user101
Ez azért mókás mert azt feltételezi, hogy egy játékos maximum 10 dollárt költ HAVONTA játékokra. Ezzel pedig ennyi pénzért MINDEN játékot elér. Kizárt dolognak tartom, hogy ezt hosszú távon fenn lehet tartani, komoly veszteségek nélkül, úgy, hogy kvázi a Sonynak az egyetlen nyereséges részlege és az Ms-nek is az egyik leghúzóbb ágazata a játékos részleg.
4.
4.
mjsilvester
Én nem ugy érzem hogy bármi hátránya lenne a boxnak azáltal hogy nagy kesvezményeket ad.
Inkább aki igy gondolja az csak irigykedik hogy a boxosoknak de jo a sora hehe
:-D :-D :-P
3.
3.
Ra1D3n
#2: Ultimate Game Sale van a mai naptól. Szerintem ez az akció azzal együtt simán egybecseng. Itt nem hiszem, hogy arról van szó, hogy megy, vagy nem megy valami...
2.
2.
mephi
Nem akarom ekézni az XBoxot, de tényleg komoly hátrányuk lehet ha szinte ingyen adnak előfizetést. Értem én, hogy ez megtérül nekik, hiszen ha valaki most előfizet, az utána is valószínűleg elő fog fizetni, de azért ha jól menne a szekér és a Microsoft konzolja lenne a piacvezető ilyen akció tuti nem lenne...
1.
1.
Kovbaj
Na és persze a Crackdown 3at is. Majd egy szép napon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...