Black Ops 4 - zombik az Alcatraz mélyén

  • Írta: szlav
  • 2018. július 20.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódja. A Blood of the Dead az Alcatraz-sziget börtönkomplexumába vezet majd minket, melyet elözönlöttek a túlvilág élőhalottjai. Fény derült a Mystery Box Edition tartalmára is.

Három epizóddal startol majd a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies módja. A Voyage of Despair és a IX címekkel ellátott fejezetek mellett érkezik majd a Blood of the Dead is, amely a híres Alcatraz-börtönsziget gyomrába vezeti majd a túlélőket.

Richtofen, Dempsey, Takeo és Nikolai felfedhetik majd a misztikus Kronorium titkait, na persze csak ha lesz idejük levegőhöz jutni a végtelen hordákban özönlő élőhalottaktól. 


A fenti trailer mellé érkezett pár új screenshot is, de ami még ennél is lényegesebb, hogy az Activision bemutatta a Mystery Box Edition tartalmát; jópár aprósággal kedveskednek a gyűjtők számára. A félelmetes díszdobozban helyet kap többek közt egy pofás ezerdarabos puzzle, lesznek itt különféle felvarrók, no meg megtalálhatjuk benne a Dark Horse-féle Call of Duty Zombies képregény első számát is.


A Call of Duty: Black Ops 4 a zombimóddal együtt október 12-én startol PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...