Soul Calibur VI - Voldo sem maradhat ki

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 23.
  • Videó
Link másolása
Az októberben érkező Soul Calibur VI-ban egy régi kedvenc, Voldo is visszatér. A karakter mind az öt fő részben benne volt, és vaksága ellenére harci stílusa szinte páratlan és kiszámíthatatlan. Most saját trailert kapott.

Voldo még az 1995-ös Soul Edge-ben debütált, és azóta a sorozat minden fő részében tiszteletét tette. A Bandai Namco jóvoltából most betekintést nyerhetünk a karakter hátterébe.

Voldo a kíméletlen fegyverkereskedő, Vercci jobbkeze. Feladata az, hogy megvédje megbízója kincseit. Miután a férfi elveszítette látását, hallását tökélyre fejlesztette. Voldo harci stílusa senki máséhoz nem hasonlítható, testét természetellenes pozíciókba is vághatja, és akár hátrafelé is kaszabolhat.

A Soul Calibur VI október 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
Nothing
Na ez nem egy egyszerű figura. Félelmetesen nagy gatyapőc-gyűjteményével megtámogatva már a legelső részben se volt semmi! Vercci amúgy már régóta halott, de Voldo-t ez láthatóan nem nagyon zavarja: betegebbnél betegebb cuccokkal (nem tudom eldönteni, hogy a SC2.-es Alien-kosztüm vagy a harmadik részben bemutatott "kisnapocska-kisholdacska" kollekció-e a legdurvább...) rukkol elő időről időre...hiába: tök egyedül, vakon, egy földalatti kincstárba zárva valahogy csak el kell ütni az időt...:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...