Ni no Kuni II - a szezonbérlet tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Bandai Namco elárulta, milyen tervei vannak a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom jövőbeli bővítéseivel kapcsolatban. Az első DLC, az Adventures Pack már augusztus 9-én ingyenesen elérhető lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

A fejlesztők további tartalmakat ígérnek a Ni no Kuni II: Revenant Kingdomhoz. Az első DLC ingyenes lesz, az augusztus 9-én érkező Adventures Pack új kihívásokat kínál a tapasztaltabb játékosoknak, többek közt további Faraway Forest-szinteket, amiket ha teljesítenek, új kosztümöket szerezhetnek Evannak és más karaktereknek.

Emellett új főellenfelekkel is összemérhetik erejüket Blackhart és Zeta személyében - a történet befejeztével pedig újabb küldetések nyílnak meg egyedi jutalmakért.

A másik két kiegészítőhöz viszont a 20 dolláros szezonbérlet birtokában juthatunk hozzá. A második DLC télen érkezik egy új rejtélyes helyszínnel, ahol a játékosoknak izzasztó kihívások és hatalmas ellenfelek egész sorával kell szembenézniük, miközben megpróbálják elérni a legmélyebb szintet – ami igazán értékes jutalmakat rejt!

A harmadik DLC jövő év elején lesz elérhető, további tartalmakkal és funkciókkal, valamint egy teljesen új sztoriszálat is kapunk. További részletek később várhatók.

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdom már elérhető PC-re és PS4-re.

7.
7.
kamgecam
#4: Bezsákolom. A grafikája mesésen gyönyörű, ugyhogy nem tudok ellenállni.
6.
6.
kamgecam
5.
5.
B-Shaggy
#1: ; #2 : Amit én hallottam és olvastam, az pont az, hogy nem kell grindolni benne, mert ha kitapasztalod a harcot akkor nagyobb szintű ellenfeleket is le lehet győzni nehezebben, ami elég satisfying érzés. A látványvilág meg a meseszerű sztori miatt már megéri annak, aki szereti az ilyesmit. Ami rosszat hallottam és videók alapján tapasztaltam az az, hogy a world map illetve ez a stratégiai minijáték alatt a grafika botrányos, illetve az előbb említett mód meg a "birodalomépítés" kizökkentenek sokszor az akcióból és akinek nem jön be ez, annak csak nyűg. Ha megjön a joystickom, én szerintem nekifutok egyszer.
4.
4.
Ganzer
#3: Nekem megvan, igaz, nem játszottam még vègig. Szerintem nem rossz játék, annyit simán megér, amennyire leáraztàk. :)
3.
3.
kamgecam
#2: Igen, vegyes dolgokat hallottam, olvastam én is róla, azért érdekel egy olyan véleménye aki játszott is vele és nem kritikus hanem mezei gamer mint mi. :)
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Én úgy hallottam, hogy kicsit monoton és sokat kell grindolni, meg a sztori sem olyan jó.
1.
1.
kamgecam
Nagyon szemezek vele, főleg most hogy ps summer akció keretében féláron adják. Aki játszott vele mit gondol érdemes beszerezni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...