Fehér Xbox One X-es bundle jön a Fallout 76-tal

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 30.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy a Fallout 76 premierjére egy olyan konzolcsomaggal készül, amelyben fehér színű Xbox One X-et találunk. Emellett jön a külön megvásárolható, fehér Elite Controller és Turtle Beach-headset is.

Vadiúj Xbox One X konzolcsomag érkezik, amely egy "robotfehér" színű 1 TB-os Xbox One X-et tartalmaz a hozzá illő fehér kontrollerrel. Mellékelik hozzá a Fallout 76 digitális változatát is. Az 500 dolláros bundle november 14-én kerül boltokba.

A gyártó bejelentette a Xbox Elite Wireless Controller - White Special Editiont is, amely egy sztenderd Elite Controller, cserélhető D-paddel és gombokkal, csak épp fehér színben. A vezérlő ára nem változik, továbbra is 150 dollárt kell leszurkolni érte. Az előrendelés már éles, de október 16-ig kell várnunk rá.

Szintén a fehér szín az újdonság a Turtle Beach's Elite Pro 2 headset esetében, amiért 250 zöldhasút kérnek, azonban a kütyü már szeptember 16-án a boltokba kerül.

15.
15.
delphijos
#14: Lehet hogy ratyi, de a ps-em fehér, nekem tetszik. A cserélhető vinyó lenne a frankó, a ps-ben le is cseréltem az 500-ast 2T-re. Az X állandóan tele van. Persze, biztos van akinek mások a "szokásai", és max. 2-3 játék van egyszerre leszedve, kijátszák, törlik. Azoknak elég.
14.
14.
frankdelgado
#7: A fehér ratyi... Én s ből is a bf1 es ződet vettem, csak e miatt. :). A cserélhető vinyót oldottàk volna meg, oszt nem kellene vergődni h mekkoràt veszel.
13.
13.
frankdelgado
10.
10.
Ooorky
#8: Egy újabb szellemi nehézségekkel küzdő 10 éves...
Legalább azt döntsd el, hogy vr szemüveget vagy 140 centis oled-et kamuzol, kettő együtt nem működik. Vagy 10$-os kínai vr-ban nézed a virtuális tv-t?
9.
9.
kamgecam
Hááát mit ne mondjak bundleokban is ráver a sony az ms-re már.
8.
8.
Falcon
Nagyon jo irányba indultak a Microsoft és az x box márka én amiatt vettem egy x box x-et mert kukáztak az kinektet és inkább az x boxal foglalkoztak meg a nyers erejével mint pl egy vr szemüveggel 140 centis oled tv nagyon kijön a grafikai előny a ps4 prom es az x box x-em között és nagy rally fan vagyok megláttam hogy szponzor lett a toyotánál akkor döntöttem hogy nah rászolgáltak a bizalmamra és nem bántam meg a forzák nagyon jók
7.
7.
delphijos
#3: Én X-ből már megjelnéskor is vártam volna 2T-s verziót. Ha van tuti azt veszem. Tök jól néz ki a gép, és annyira nem elegáns egy külső vinyó. És az első tartalom amit leszedtem rá 100 giga volt.... ( QB ) Amúgy elnézem a szép limitált kiadásokat, de annyira nem izgatnak. A Skorpió volt az volt a kivétel. Ez a fehér pont jól néz ki. Mondjuk emiatt nem cserélem le a gépet.
6.
6.
ADMlN
#3: A GoW limitált nagyon ütős lett, de az az 500 milliós limitált kiadás elég bazári gagyi tűnik.
5.
5.
Raptor X
Gears of War 4. Piros, "karmolt". :)

https://www.xbox.com/en-AU/xbox-one/consoles/xbox-one-s/gears-of-war-2tb-red
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Most inkább ilyen visszafogodtabb dizájnt visznek. Mondjuk össze sem lehet hasonlítani a gépek kinézetét. Ebben mindenképp jobb az MS, ez vitathatatlan. A mostani Gold Rush skin is valami gyönyörű, nem 500 milliós limitált, de így is jóval szebb, azt mondjuk nem értem, hogy miért nem az új Shadow controllert adják hozzá, azzal együtt ütne csak igazán.

Minek 2TB? Elvileg úgysincs rá játék :D
3.
3.
McDuff
Nagyon elengedte az MS a szép grafikás, különleges, neadjaisten limitált bundle gépeket is, a Minecraft csomag óta nem is tudok felidézni egyet sem. Pedig az a gép még szerintem is rohadt mód kreatív (nem vagyok képben a Minecrafttal), pofás kis gépcsomag volt. Még az S korszak előtt is voltak Halo meg Forza edition csomagok, a X360 éráról meg ne is beszéljünk, köröket vert az MS a Sony-ra ebben is anno (ma már ez is fordított). Most meg ott tartunk, hogy GamesCom-n nagy csinnadrattával bejelentik a Forza Horizon 4 bundle-kat mintha legalább ők is az 500 milliómodik gépet mutatnák be, azt abból áll hogy benne van a játék kódja meg a sima dobozra ráhúznak egy Forza grafikájú "bugyit" mint a többire, oszt nesze neked. A Sony meg csak az elmúlt fél évben kijött az "500 milliós" géppel, a Playstation 20. évfordulós géppel és egy GoW limitált géppel is!

Mondjuk ez nekem most pont betalált mert fehérben sztem minden jobb, de azt még mindig nevetségesnek tartom, hogy One X-ből nincs 2 TB-s opció...ébresztő, a Sony-nak már van Pro-ban!
2.
2.
PaprikaJancsi
Szerintem várható volt, hogy nem jön új funkciókkal rendelkező Elite Controller. Max az új géphez.
1.
1.
user101
Nagyon nem erőltették meg magukat... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...