Tomb Raider - fotómód és Xbox One X-opciók

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzeteseket kapott a Shadow of the Tomb Raider. Megtudhatjuk, hogy milyen grafikai opciókat kapnak azok, akik Xbox One X-en vágnak bele a játékba, és fény derül a játék fotómódjára is.

Nem vitás, hogy szép játék lesz a Shadow of the Tomb Raider. Dél-Amerika buja dzsungele szinte kiugrik a képernyőről, ez pedig különösképp elmondható majd, ha Xbox One X-en vágunk bele Lara legújabb kalandjába. A Microsoft felturbózott konzolján ugyanis natív 4K felbontásban élvezhetjük majd a játékot, s annak felturbózott textúráit, a megfelelő megjelenítővel pedig a színvilág is sokkal élettelibb lesz, hála a HDR-támogatásnak. Valószínű azonban, hogy így azért itt-ott megcsúszik majd a framerate, így ha inkább a tükörsima teljtesítményt részesítjük előnyben, akkor lehetőségünk lesz mindezt feláldozni a szakadatlan 60 fps-ért.

A lényeg tehát, hogy lesz okunk nézelődni. És ha már nézelődés, miért ne örökíthetnénk meg a leglátványosabb helyszíneket és pillanatokat? Az alábbi előzetesen bemutatkozott a játék fotómódja is, ami pontosan erre szolgál. Egy halom kameraopcióval, filterekkel és ilyen-olyan csúszkával finomhangolhatjuk a tökéletes dzsungelszelfit.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

16.
16.
Firsttime
#15: Akkor nincs szemetek. Semmi baj nincs két animáció közötti rész összefűzésével. Kimondottan jó.
https://m.youtube.com/watch?v=PPwRziCeuWw
15.
15.
madSci
#6: "En csak azt nem ertem, hogy allandoan fikazzak ezt a jatekot hogy szar a grafikaja"

Nem a grafikát, hanem az ANIMÁCIÓ folyamatosságát fikázták itt többen, köztük én is, mert az darabos és nem életszerű. Ez nem géperő, felbontás függő, egyszerűen fejlesztői igényesség kérdése, és aki játszott néhány olyan játékkal, ahol erre rengeteg energiát fordítanak, azt rohadtul zavarja, hogy pont Lara úgy megy, fut, mint egy robot.
14.
14.
Pain
#2: Pontosan. Szemmel látható különbség nem igazán van. Akkor veszed észre hogy van valami ha direkt olyan videokat keresel ahol rámennek ezekre. De játék közben észrevehetetlen.
13.
13.
delphijos
#9: Az X a több memória meg a jobb GPU miatt képes lenne többre, de egy multiplatform játéknál nem nagyon éri meg egy fejlesztőknek hogy csak ez miatt picit jobb minőségű texturákat tegyen a játékba csak az X miatt. Tényleg a legtöbb esetben max. a felbontás jobb egy kicsivel. Meg a framerate lehet egy kicsit stabilabb. Elcsépelt téma, folyton vitát generál meg úgyis mindig az a vége hogy nem az exluzívokból adják el a legtöbbet, de az X erejét egy olyan exluzivval lehetne jól demonstrálni ahol tényleg csak “ezt a gépet nézik”. De amúgy én elégedett vagyok vele, a 360-as játékok közül sokon nem is látszik a kora X-en.
11.
11.
zozo76hun
#7: ez egy 2014-es video. raadasul csak sima xbox es ps4. maga a jatek optimalizacioja, meg ugy az egesz game nagyon szarul volt megirva. hogy ez most -2018-ban- hogy jott neked ide, rejtely...
10.
10.
Firsttime
#7: Kb ez az egyetlen játék ahol az alap gepek között a box a jobb. Ráadásul van egy sanda gyanúm hogy egyből megjelenés utáni a teszt. Ennél voltak botrányok rendesen. Legszarabb példa. Ez max egy szegényes önigazolásra elég. Bár még arra sem..
9.
9.
zozo76hun
amit eddig probaltam jatekokat, alig vagy szinte semmi kulombseg nem volt a ket platform kozott. most az hogy az xbox one x nativ 4K-ban fut, vagy kicsit kozelebbrol (4K-hoz) skalaz a 4K-ra mint a pro, teljesen mindegy. Sokkal tobbet vartam a geptol mikor elorendeltem. Azota elfogadtam hogy ennyi van benne, de igy, mindket gep tulajdonosakent azert a dragabb/ujabb geptol sokkal tobbet varnak el. Ja es akkor meg az elerheto jatekoktol, meg a vr hozzaallasahoz am ms-nek mar bele sem szamitottam a kepletbe.
8.
8.
Fata Morgana
#7: UI.
Az XO jobbnak tűnik egy kicsivel.
7.
7.
Fata Morgana
#2: Itt is tisztán látszik pedig csak a két "alapgépről" van szó.

https://www.youtube.com/watch?v=clQfCP3NFuc
6.
6.
Anti4730
En csak azt nem ertem, hogy allandoan fikazzak ezt a jatekot hogy szar a grafikaja, meg keves, csak eleg visszanezni a kommenteket regebbi hireknel. De hova akartok ennel jobb grafikat vagy minek? Hihetetlen:D
5.
5.
frankdelgado
Jo van , legyen úgy, nehogy belebetegedjetek...
4.
4.
xICEMANx
#2: Egyetértek :))... fél generációnyi ugrás sincsen... az csak szemfényvesztés a videók alatt. Nem mondom, hogy NAGYON NAGY ritkán nem látni valamilyen gémben egy-két textúra élességet a PS4 Pro-hoz képest de az is csak olyan ni...... Példának ottvan az új CoD... Pro-n élesebb lol.... miért? És nem ez az egyedüli multiplatform cím, szóval amennyit a XOX úgymond magasabb szinten produkál vagy tudna az valójában szinte sehol sincs...
3.
3.
frankdelgado
#2: De annak a hagyànak jó nagy f@sza va!
2.
2.
Tokodboy
Hát az a generációnyi különbség inkább hangyaf*sznyi különbség az eurogameres összehasonlító videók alapján.
1.
1.
Falcon
Mióta megvan az x box x azota minden játékot arra veszek meg a ps4 pron meg a régieket nyomom
tényleg sokkal erősebb gép-let majdnem egy generációnyit ugrottak vele szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...