Fear the Wolves - érkezik a magyar lokalizáció

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Steam Early Access rendszerében már hetek óta elérhető battle royale jókora frissítés előtt áll; az optimalizáció és a pálya bizonyos elemeinek átdolgozása mellett 10 új nyelvet fog támogatni a játék, többek közt a magyart is.

A Vostok Games csernobili posztapokaliptikus FPS játéka korántsem nyerte el az indulásakor a játékosok szívét, igencsak vegyes értékeléseket kapott az alkotás. A készítők azóta is folyamatosan azon vannak, hogy a legtöbb problémát javítsák, így ennek megfelelően egy minden eddiginél nagyobb javítás van készülőben, melyhez egy teaser gif is érkezett.

A patch azon kívül, hogy lényegesen javítani fog az optimalizációs problémákon, több szinten hoz komoly változást a játékba. Szinte teljes mértékben át lesz dolgozva a jutalmazási rendszer, melynek köszönhetően a játékosok átlag feletti képességeit sokkalta nagyobb mértékben fogja honorálni a játék.

A pálya is lényegesen át fog alakulni, több vadonatúj helyszín is érkezik hozzá, melyek mind sokkalta autentikusabb betekintést nyújtanak meg Csernobil radioaktív területeibe. Ezek mellett számtalan apróbb problémát javít még a patch, legyen szó akár az eszköztár problémás használatáról, vagy a matchmaking lassú tempójáról. Amit viszont még érdemes külön kiemelni, hogy egy 10 európai nyelvet tartalmazó lokalizációs csomag is érkezik, úgyhogy mostantól magyar felirattal vághatunk majd bele a túlélésbe.

A frissítés a hét közepétől lesz elérhető a Steam-felhasználók számára. A játék végleges változata a jelenlegi tervek szerint csak jövőre jelenik meg, ám a korai hozzáférésű verzióval ellentétben nemcsak PC-n, hanem Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

10.
10.
markoci555
tehát ahogy gondoltam, csak akkor nem tudom miért kel ki néhány idióta magából a kommentszekcióban hogy hogy merészelem a single játékokat többre tartani... egyáltalán nem szomorkodom az ilyen játékok bukásán, látszik valamin hogy halva születik, az 1%-nak meg sok sikert

#5 nem hinném hogy akárki leírta volna... az is single-ként indult, rátettek egy ingyenes br módot aztán felkapta pár hulladék gameplay streamer, és be is volt indulva
9.
9.
Dark_Temptation
8.
8.
user101
Single: már miért lenne anyagilag bukta ? Pont a Cuphead, Hellblade a tökéletes példa kicsiben vagy a NieR, Wolfenstein, Witcher nagyban, hogy ha jó ötletből és / vagy igényes munkát csinálsz akkor simán megéri.

A probléma ott van, hogy egy ilyen játék elkészítése hosszadalmas, sok energiát és kreatív képességet igényel.

A multis sz@rokkal gyorsan akar mindenki meggazdagodni és ezért tolja mindenki azt a szekeret. Ez van akinek bejön ( Activision, Pubg, Epic ) és van akinek nem...
7.
7.
pjoco
26-an játszanak rajta jelenleg. Az elmúlt 2 órában pedig 72-en. Szóval jah jöhet a frissítés de ez bukta.
6.
6.
crytek
#1: Nekünk marad a STALKER 2 majd egyszer elkészül-re várakozás.....
5.
5.
shatterhand
#1: Fortnite-ot egy éve mindenki leirta. Kapott egy jo f2p modellt,folyamatos támogatást es nincs megállás.
Nem bizok ebben a játékban de sose lehet tudni. Azert mert vmi később jon még lehet sikeres.
4.
4.
Zuzmo
Anyagilag is jobban megéri a multi, mert azt nem tudod ingyen letölteni. Muszáj megvenni.
3.
3.
shatterhand
#1: Single: sok munka és kicsi az esély,hogy visszajön a pénz. Nagy befektetéssel lehet kaszálni. Vagy. Egyszerű ötlettel, kis jatekkal,de az meg ritka.
2.
2.
Zuzmo
#1: Egy single játékot elkészíteni igényesen több munka.
1.
1.
markoci555
arra lennék kíváncsi mennyi időt, munkát áldoznak az emberek ezekbe a játékokba? eléggé látszik hogy bukás de még mindig csinálják... és nem ők az egyetlenek, ennyire egyszerű lenne?
Vagy ha nem, miért nem csinálnak, pl most ebben az esetben egy normális single játékot? Lehet úgy se vennék sokan, de talán még mindig jobb mint egy azonnal kihalt multi amit soha nem játszik többet senki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...