FIFA 19 - minden, amit a demóról tudni kell

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA Sports végre elárulta, milyen tartalommal tömik tele a FIFA 19 szeptember 13-án érkező kipróbálható változatát. Tíz csapat közül választhatunk, és a még a The Journey módba is belenézhetünk.

Amellett, hogy kipróbálhatjuk az idei rész fontos újdonságait, elég nagy szeletet kínál a FIFA 19 tortájából a szeptember 13-án érkező demó. Belenézhetünk a Kick-Off módba, valamint a The Journey utolsó fejezetébe, és kiderül, hogyan integrálódik a játékba az UEFA Champions League. A próbaváltozat PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érhető majd el.

Az elérhető csapatok listája:

  • Manchester City
  • Manchester United
  • PSG
  • Bayern München
  • Borussia Dortmund
  • Spurs
  • Juventus
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Roma


Alex Hunter sztorija is véget ér a játékban. Derék focistánk ezúttal a Real Madridba szerződik, ahol olyan világsztárokkal találkozik,mint Luka Modric vagy Gareth Bale. A végső változatban Alex féltestvérével, Kimmel és a legjobb barátjával, Danny Williamsszel is játszhatsz.

A FIFA 19 szeptember 28-án érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Switchre.

12.
12.
Beniciodeltoro
#10: DeGea válla mellett be a fejes, elég lett volna kinyújtania a kezét és kivédi, mondom ilyen nincs.
Persze volt olyan védés is amit a PES-ben lehet látni hogy a lehetetlent kivédi, de jóval több a lepkézés.
World classon is kipróbáltam, 16 méterról ordító helyzetben akkora luftot rugott a csávó mint a liga 1-ben az angoloknál :)
#11:
PES 19-ben még a fű is rondább, olyan mint egy ronda szőnyeg :(
Nekem a PES18 örökös, azt sose adom el, sztem az a legjobb pes.

11.
11.
Norbiii
#7: A PES 2018 brutál realisztikus lett, én nem tudom biztosan azt állítani, hogy a PES 2019 jobb, mint a 2018. Van amiben igen, van amiben nekem jobban tetszett a 2018. 2019-ben nagyon nehézkesen fordulnak a játékosok, mintha egy nagy kő lenne a vállukon, viszont pörgősebb a játékmenet.
10.
10.
Gykrizsi
Amúgy csak nálam voltak a kapusok nevetségesek? Tesómmal toltunk pár meccset, és kb. minden lövés bement, pedig én rohadt béna vagyok fifaba. Hót gagyi fejes 15 méterről, oszt a kapus azt se tudta fiú avagy lány, és bekapja. Szerintem évek óta ilyen szarok nem voltak.
9.
9.
Beniciodeltoro
Meg érdekes hogy a jutubos megosztásokban nem mindegyik normál sebességen tolja, ők valamiért tudtak azon is állítani.
PL ez is Fast-re van állítva.
https://www.youtube.com/watch?v=2hVFhdk3MNg
8.
8.
Beniciodeltoro
#7: úgy értem a távoli kapáslövések.
7.
7.
Beniciodeltoro
#6: Éppen annyit nyúltak hozzá hogy maradjon munka a Fifa 20-ra is, alig észrevehető a változás, de van változás.
Távoli kapuralövések nagyobb arányban találnak kaput, a konami elengedi a PES-t már magasról lexarják, így marad a PES 18, de ezt a fifát valszeg megveszem mert új stadionok, új mezek ... :)
Sajnálom hogy a journeyt ennyire erőltetik, többet kellett volna foglalkozniuk a karrier móddal ,mert ahhoz egyáltalán nem nyúltak hozzá.
6.
6.
Norbiii
Jó volt egy meccs erejéig ismét fifázni. Az első meccsemet 7-0-ra nyertem. A hangulat fenomenális. Mostanában Peseztem, nem tudom, hogy mennyit fejlődött a fifa 19 játékmenete a fifa 18-hoz képest, de a játékmenet valamivel talán jobb lett.
5.
5.
RangerFox
Amúgy örülök a Dortmundnak, meg a végén meg se kell vennem a teljes játékot :D
1.
1.
Beniciodeltoro
Csak azt sajnálom mennyire xarrágók ezek a demójukkal, 3 perces félidőktől a tököm kivan már, egy jót nem lehet játszani vele, már a PES is átvette az EA-től, gondolom érezték nem lesz egy nagy szám a 19-es.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...