Hitman 2 - negyven perc a napfényes Miamiban

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A DualShockers csapata még a PAX Westen próbálhatta ki a Hitman 2 demóját, amely a Miamiban játszódó küldetést tartalmazza. Most majdnem 40 perc nyers gameplayt kaptunk a novemberben érkező anyagról.

A 47-es ügynök Floridába látogat egy autóversenyre, hogy ott két célpontot iktasson ki. A módszer persze ránk van bízva, ám a hatalmas forgatagban nem könnyű az áldozataink közelébe férkőzni. Olykor egészen furcsa álruhát öltünk ennek érdekében.

A Hitman 2 november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Miami mellett már biztos, hogy Kolumbia dzsungelében is megfordulunk.

3.
3.
Dízel
Techdemo az egész, semmi hangulat semmi atmoszféra. Prezentálják mit lehet, de nincs semmi varázsa. Blood money volt az utolsó, absolution sem volt rossz, de ott már látszott a fejetlenség és a pályák random egymásra pakolása.
2.
2.
GAMEROD
A játékmechanikai rész is fejlődhetne, magyarán nem körkörös cselekvéseket csinálnának végtelenségig az enemy-k és a célpontok, hanem random tennék a dolgukat, és ha esetleg elkésünk az akcióval akkor game over.
1.
1.
Matt8888
Nem tudom ki hogy van vele, de ez egyre jobb lesz (szvsz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...