PUBG - érkezik a rangsorolási rendszer

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Komoly újdonságok várnak ránk ősszel, a PlayerUnknown's Battlegrounds 22-es sorszámú frissítése ugyanis rendesen megbolygatja majd a matchmakinget, a felhasználói felületet és a lootrendszert is.

Szépen lassan egyre kifinomultabb gyöngyszemmé csiszolódik a PlayerUnknown's Battlegrounds. A Bluehole és a PUBG Corp. bejelentették a 22-es számú, várhatóan ősszel érkező PC-s frissítést, amely komoly változtatásokat hoz majd a játék jelenlegi struktúrájába. Az egyik leglényegesebb újítás talán a rangsorolás lesz - a PUBG mobilos változatában, illetve a legtöbb kompetitív játékban használt bronz és grandmaster közti felosztás szerint találhatunk majd számunkra megfelelő meccseket.

A lootrendszer meccsen belül és azon kívül is kap némi újítást. Ha már nektek is tele a Steam Inventorytok a haszontalan, alacsony szintű skinekkel, akkor fellélegezhettek, ugyanis a Counter-Strike: Global Offensive rendszeréhez hasonlóan mostantól felfelé becserélhetitek a többször megszerzett, felesleges tárgyakat. Tíz darab egyforma ritkaságú tárgyat beáldozva egy új, nagyobb rangsorú skinnel lehettek majd gazdagabbak.

A régóta várt pályaválasztó is bekerül végül a játékba, így már nem csak az előre megadott playlistek szerint kapjuk majd a térképeket. Ha pedig már földet értünk, ideje lesz felszerelés után nézni, itt pedig elengedhetetlen a gyorsaság. Ezen segít majd az új gyorsmenü funkció - hátizsákunk tartalmát egy köralakban elrendezett szertár alapján menedzselhetjük.

A 22-es frissítés a szokás szerint első körben PC-re érkezik majd, mindez máris kipróbálható a játék tesztszerverein. Pontos dátumot ugyan még nem kaptunk, de ha tippelnünk kéne, azt mondanánk, hogy még októberben élesedhet a várva-várt update. Ha kíváncsiak vagytok a patch teljes részleteire, akkor kattintsatok ide a hivatalos leírásért!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...