Dead Cells - jön a Custom Mode

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kérdés, hogy a Dead Cells lett az utóbbi idők egyik legkiválóbb roguelike akció-platformere, a Motion Twin független fejlesztőcsapata pedig igyekszik hosszabb távon is fenntartani az érdeklődést - ebben segít a soron következő update.

A Dead Cellsért felelős Motion Twin stúdió egy steames blogposztban jelentette be, hogy idén ősszel megjelenhet a játék első nagy megjelenés utáni tartalmi frissítése. A szokásos bugfixek mellett hangsúlyt kap majd a modtámogatás is, valamint egy teljesen új, Custom Mode névre keresztelt játékmódot is kapunk. A név elég deskriptív, lényegében egy jócskán testreszabható módot játszhatunk majd, ahol tényleg a saját szájízünk szerint eshetünk neki a pályáknak. Ha úgy tartja kedvünk, letilthatjuk a játék arzenáljának bizonyos fegyvereit, vagy akár azt is beállíthatjuk majd, hogy milyen felszereléssel vágjunk neki az ismeretlennek.

Szóba került a játék hosszabb távú támogatása is. A Motion Twin a játékosokhoz szegezte a kérdést: minek örülnének jobban, több apró frissítésnek, vagy nagyobb, tematikus csomagoknak? Mit gondolnak a fizetős DLC-kről? A már meglévő játékot bővítsék még több tartalommal, vagy találjanak ki új játékmódokat? Úgy tűnik, tényleg nagyon nyitottak a közösség visszajelzéseire, így ha ti is be szeretnétek szállni a párbeszédbe, akkor látogassátok meg a fent említett bejegyzést!

Ha kimaradt volna a Dead Cells, akkor csekkoljátok le az arról készült tesztünket. Ha pedig megtetszett a játék, akkor megtaláljátok PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...