Fallout 76 - fény derült a helyszín nevére

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Közeleg a Fallout 76 megjelenése, a Bethesda pedig egyre több infómorzsát hint el a játék kapcsán. Kiderült például, hogy a helyszín az Appalachia névre hallgat, meg az is, hogy kapunk majd egy gitárkardot is - mert miért ne?

Két érdekes apróságról rántották le a leplet a bethesdás srácok az egyik legfrissebb tweetjükben, megtudtuk ugyanis, hogy a játék helyszínéül az Appalachia-régió szolgál majd. Az Egyesült Államok keleti részén fekvő Appalache-hegyvonulat és az azt övező régió a valóságban Alabama északi részétől egészen New York államig húzódik. Ennek a szívében található Nyugat-Virginia is, amelyről oly szépeket énekelt John Denver - itt fogunk tehát mi is rosszalkodni.

A fent említett bejegyzés egy képet is tartalmazott - úgy tűnik, hogy egy újabb eszement fegyverrel, egész pontosan egy gitárkarddal csúfíthatjuk el a rosszfiúk fogsorát. Mi nem gondoltuk volna, hogy éppen erre a fegyverre lesz szükségünk, de így első ránézés után egyáltalán nem bánjuk a létezését! Mi jöhet ez után? Kapabendzsó?

A Fallout 76 november 14-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...