X-Men: Dark Phoenix - itt az első előzetes

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Problémák ide vagy oda, úgy tűnik, jövő év elején csak befut a következő X-Men-film, amire komoly feladat hárul, hiszen az Apokalipszis után nem biztos, hogy még egy bakit elvisel a franchise. És talán ezen múlik a The New Mutants sorsa is.

Az elmúlt hónapokban inkább csak negatív hangvételű hírek és információk érkeztek a Fox által tervezett X-Men-projektek kapcsán. Mind a The New Mutants, mind a Dark Phoenix megjelenése el lett halasztva, ráadásul előbbi sorsa továbbra is nagyon billeg. Közben arról lehetett hallani, hogy pótforgatásokat kért a stúdió, a tesztvetítések utáni beszámolók pedig nem voltak kifejezetten bizalomgerjesztőek.

Ehhez képest a mostani előzetes egészen jó képet fest a Dark Phoenixről, ami látszólag a Logan-féle, karakterközpontú drámát helyezi előtérbe. Nem véletlen, hogy az X-Men csapatának komoly döntéseket kell majd meghoznia, hiszen olyasvalakivel kell szembenézniük, aki közülük való, ráadásul eddigi legerősebb ellenfelük. 

Jean Grey egy űrbéli mentőakció során majdnem életét veszíti egy kozmikus erő miatt. Végül ennek köszönheti, hogy erősebbé, de érzelmileg labilisabbá válik. Ennek következményeként képtelen kordában tartani a benne rejlő hatalmas erőt, és miután az elveszett kontroll miatt sorra veszíti el szeretteit, saját magával is meg kell küzdenie. Csak az X-Men segíthet megmenteni Jane-t és a Földet, ugyanis egy rejtélyes idegen faj fegyverként akarja felhasználni a Greyben rejlő erőt.

Az X-Men: Dark Phoenix február 7-én mutatkozik be a hazai mozikban.

16.
16.
delphijos
#14: Nekem az Apokalipszisben az nem tetszett, hogy a főgonosz valami “űbermegagiga” akárkinek indult, aztán csak egy mezei medvedisznóember lett a végén....
15.
15.
Gykrizsi
#14: Az Apokalipszis szerintem nem volt vészes, csak a vége felé siklott ki a dolog, olyan súlytalan lett az egész. De én még így is azt mondom, hogy képregény filmek szintjén amolyan középmezőny.
14.
14.
Nem vagyok x-men szakértő sem képregény, sem film téren, de ez a trailer tetszett, úgyhogy nézős lesz a film. Nekem mondjuk az Apokalipszis is tetszett, pedig az sokaknak nem jött át. Azt is lehet, hogy előszedem és megnézem még egyszer.
13.
13.
delphijos
#9: Tényleg irónikus, hogy miután ideböffentettél egy nagy adag fröcsögést - pontosan nulla tartalommal - még kikéred magadnak hogy valaki kioktat, aki láthatóan képben van. A "összehasonlítanám melyikőnk olvasott több X-men képregényt" megjegyzésed meg a fent említett kommented tükrében hmm... poén ?

Azt sem értem hogy egy képregény adaptációban miért kellenne Shakespeare szinészeknek játszaniuk ? 22 évesen amúgy sem "kiforrott szinészi nagyság" senki sem.
12.
12.
Onion
Filmelőzetes alapján, olyan ZS kategóriás filmnek látszik.
11.
11.
PaprikaJancsi
Szerintem baromi jó volt ez a trailer, nekem nagyon bejött. Kicsit félek Fassbender alakításától, mert nekem már az Apokalipszisben sem tetszett ez az unott pofával szarok bele stílus, de reménykedem, hogy itt másképp lesz, mert egyébként egy baromi jó színész, de abban a filmben látszott, hogy unja az egészet. Higanyszál karakterét is kedveltem (szánalmas volt az az Avengers Ultron kora erősködés, Ő higanyszál). Ha hozza a film az Eljövendő múlt napjai szintet akkor én marha boldog leszek, mert amúgy nem nagyon bírom az X-Men-eket, de az a film megszerettette velem + persze Logan, meg hát persze Deadpool (de az nagyon más tészta)
10.
10.
zimonyini
#9: A te kommentjeid voltak a nullák...
9.
9.
Batman
NA ja :D Azért összehasonlítanám melyikőnk olvasott több X-men képregényt, de örülök, hogy egy ilyen nulla tartalmú kommenttel az egész gamekapocs egyetért veled, hogy sokat olvastál. Hát gratulálok :D
8.
8.
Yanez
#4: +1
Rögtön látszik ki az aki a füzeteket is ismeri, nem csak a filmeket! ;)
7.
7.
Jó film lesz. Gondolom az elején Jane nehezen fogja irányítani az erejét és majd Xavier segít neki.
6.
6.
BrockSamson
#4: Sot, az Avengers vs. X-Men crossoverben a Phoenix Force egesz bolygokat zabal fel, mire eljut a Foldre, szoval az iroknak eleg szabad volt a kezuk ez ugyben.
5.
5.
#4: +1, ez kotelezo olvasmany amit irtal, respekt!
4.
4.
bitbandita
#3: Akkor nem ismered az X-Ment. Először is, ezek azért már nem gyerekek. Fiatalok, de nem pubertás tizenévesek. Semmivel nem fiatalabbak, mint a képregényekben - ahol rengeteg idősík van. Van, amikor fiatal tinik, vagy 18-20 évesek, fiatal felnőttek, középkorúak, és vannak idősíkok, amikor már nem is él legtöbbjük, és új, fiatal mutánsok a főszereplők. Ráadásul S.Turner/J.Grey 22 éves... de a többiek is, Cyclops 22, Nightcrawler 22, Storm 27, Beast 29, Luna 29, Quicksilver 31, Raven 28, Xavier 39, Magneto 41, - milyen tizenéves gyerekekről beszélsz? A legfiatalabb 22éves...
Az X-Men egy több évtizedes történelemmel rendelkező, sokszor elágazó multiverzum. Nincs ilyen, hogy az "X-Mennek az a lényege", ez baromság. Ilyet csak az mond, aki látott pár X-Men filmet és rögtön szakértőnek hiszi magát. Ha neked nem tetszik, az egy dolog, ízlések és pofonok. Ráadásul a Dark Phoenix sztori az egyik legmarkánsabb, legnagyobb hatású és legfontosabb szál- és nem csak az X-Men univerzumban, hanem a teljes Marvel multiverzumban. A Marvel multiverzum hatalmi hierarchiájának az egyik csúcsát képviselő erőről van szó. Az X-Men füzeteken belül saját füzetek, komplett sorozatok szólnak a phoenix-forceról, ill. Jean Greyről, mint Phoenix. Ráadásul kifejezetten sötét szálról van szó, egy csomó sötét történettel, a füzetekben J.Grey Phoenixként kiirtja a fél világot szó szerint, városok pusztulnak el egy pillanat alatt, szóval nagyon kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle, mert az alapanyag az elég komoly - bár nincs kétségem afelől sem, hogy ebben a filmben ki lesz herélve a történet. Nem a filmet akarom védeni, hisz még nem is látta se én, se te, azonban az általad fölsorolt dolgoknak nincs sok közük a realitáshoz.
3.
3.
Batman
Mi ez a hülyeség? Az X-men lényege mindig az volt, hogy felnőtt emberek néztek szembe társadalmi problémával / másik mutánsokkal. Most ezek a tizenéves hülyegyerekek mit akarnak? Ráadásul ez a Turner csaj ez minden csak nem színésznő. Ennyire el van keseredve a Fox, hogy már Trónok Harcából rángat át színészeked? poén
2.
2.
Batman
#1: Csak annyi kár van, hogy gyerekek játsszák el a felnőtt szerepeket.
1.
1.
Stack
Jónak tűnik.
Az Apokalipszisnél csak jobb lehet...
Nem rossz hogy elmennek ebbe a dark-os irányba...
Nem kell minden szuperhősfilmnek gyerekmesének is lennie...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...