Leállnak a PlayStation All-Stars szerverei

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 29.
  • Gyászhír
Link másolása
Három remek PlayStation 3-cím online funkciói állnak le október végén. Az érintett játékok között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale és a Twisted Metal is, marad az offline kampány és a helyi multi.

Vélhetően az erősen megcsappant érdeklődés miatt a Sony úgy döntött, hogy három előző generációs anyag online szervereit is lekapcsolja. Az érintettek között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale, a Warhawk és a Twisted Metal.

Mindhárom cím online szolgáltatása október 25-én áll le, így ha néhány multis trófeát még nem szereztél be, ideje nekiveselkedni! A PS3-as és PS Vitás PlayStation All-Stars és a Twisted Metal esetében a kampány és a helyi multiplayer továbbra is a játékosok rendelkezésére áll majd.

Talán a Warhawk miatt szomorkodhatunk a leginkább, hiszen a Sony a 2007-es premier óta életben tartotta a multiplayer-fókuszú címet. Több mint tíz év egy ilyen kaliberű cím esetében remek eredmény. Ez esetben is csak a LAN-funkciókban bízhatunk október 25. után.

Nemrégiben a jelenlegi generációs Kill Strainnek és a Drawn to Death-nek intett búcsút a Sony, melyek közel sem futottak be olyan karriert, mint a fent említett címek.

3.
3.
mitsuhiko
(de ja, eléggé a prevgen platformok lelövésén dolgoznak sajnos)
2.
2.
mitsuhiko
#1: Vitán még megy a freedom wars multi
1.
1.
Cell4
Egyre több PS3-as játék online multijának a leállításáról érkeznek/érkeztek hírek az elmúlt időben. Március tájékán lőtték le a Killzone 2 és Killzone 3 multiját, előtte januárban a Gran Turismo 6-ét, nyáron az LBP Karting-ét, most pedig ez a 3 játék kerül terítékre a ModNation Racers-szel egyetemben.

Sajnos a $ony a Vita után a PS3 alól is kezdi szépen lassan kihúzni a szőnyeget. Még szerencsére az engem még mindig komolyan érdeklő multik (Uncharted 2, Red Dead Redemption, Assassin's Creed IV) jelenleg még élnek és virulnak, de ezeket az eseményeket látva nem csodálom, hogy ha hamarosan az UC-knek a multiját is elengedik. Pedig sajnos ezek nem jöttek ki PS4-re, pedig de jó lett volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...