Skywind - varázslatos tájak, autentikus sztori

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 3.
  • Videó
Link másolása
Megkapta első sztorielőzetesét a Skywind, a Morrowindet feltámasztó Skyrim-mod. A látvány és atmoszféra mellett így a történet kapta a főszerepet az előzetesben, megjelenési dátumunk azonban továbbra sincs.

A Skywind egy igencsak komoly vállalkozás a TES Renewal Project részéről, ugyanis nem kevesebbet tűztek ki maguk elé célként, minthogy a The Elder Scrolls III: Morrowind teljes világát grafikailag teljesen felújítva ültessék át a The Elder Scrolls V: Skyrimbe.

A Skywind futtatásához a játékosoknak a Skyrimre és a Morrowindre is egyaránt szükségük lesz, ám a gépigény, a felhasználói felület, a harcrendszer és a látvány tekintetében a Skyrim követelményei lesznek a dominánsak.

Ami pedig a megjelenési dátumot illeti: hiába a többévnyi folyamatos fejlesztés, és a szemmel látható fejlődés a korábbi előzetesekhez képest, a készítők még mindig nem határozták meg a pontosan, hogy mikorra lesz kipróbálható az alkotás. Csak remélhetjük, hogy még a következő hivatalos The Elder Scrolls-rész előtt.

13.
13.
user101
Kövezzetek meg de én szeretem a Skyrimet és ki nem állhatom a Morrowind / Oblivion-t ! Bár a fejlődési rendszere el van kicsit cseszve, mert ha nagyon egy irányba fejleszt az ember akkor a játék felétől olyan op terminátor karaktere lesz, hogy az már túlzás...
12.
12.
markoci555
#3: Nem olyan rég vittem ki a morrowind-et, és ha újra nekikezdenék, akkor biztos valami nehezítő moddal nyomnám, mert a végére annyivá vált a játék hogy 1 ütés szinte minden, és gyorsító cuccokkal repül az ember A-ból B-be, ilyen szempontból szerintem jó lenne egy automatikus Skyrim-es igazodás ,amit ha könnyűnek érez az ember 2 kattintással megnehezít.

A szintrendszere is egy kalap **** volt szerintem, azzal hogy 100-ban maximalizálták, és ha valaki nem tökéletesen szintezte magát akkor hamar "pazarlássá" is vált a növekedés, nem beszélve arról hogy nem volt a napi 5 max mástól tanulható skill, odamentél valakihez és megtanultad 0-ról akár 100 ra, ha volt rá pénz, és a TES széria arról híres hogy értéktelen a pénz, rengeteget lehet gyűjteni belőle.

A harcrendszer sem véletlenül verte ki egy csomó embernél a biztosítékot. A "fatique"-ra épülő kockadobós dolog tök hülyeség. Megszokni megszoktam, egy idő után amúgy se tud már mellé ütni az ember. De ha már Skyrim, akkor vagy legyen sima harc, vagy oldják meg hogy láthatóan, animációval megy a kitérés stb.

Az egyetlen dolog ami pozitívum lehetne a testre szabhatóság, amiben kb 100%-ig biztos vagyok hogy már most is van mod, ha valaki úgy szeretne játszani, hogy megmondja milyen csillag alatt születik stb.
11.
11.
Formula1fanatic
#3: Ne keverjük már a harcrendszert, a fejlődési/skill rendszerrel.
10.
10.
crytek
Nagyon várom már. Ebben a formában végre meg is tudom mi az a Morrowind :)
9.
9.
PiszkosFred
#8: Bar, mire ez megjelenik, ki tudja mi valtozik addig es mi nem :)
8.
8.
PiszkosFred
#7: Hat, en teljesen hulye vagyok hozza, csak alap modokat keszitettem eddig Skyrimhez es FO4-hez, de a korabbi fejlesztoi gameplay videokban es streamekben latszik, hogy bar a rendszer az a Morrowind fele skill rendszert fogja hasznalni, de a fapados harc marad (animacio mozdulatok, megoldasok), az max finomitva lesz, teljesen lecserelni nem nagyon lehet a motor ide vonatkozo reszenek ujrairasa nelkul.
7.
7.
Heldengeist
#6: Skyrimhoz is vannak ui modok. Hogy a borzasztó darabos harcrendszerrel kezdtek-e valamit, azt nem tudom.
6.
6.
PiszkosFred
#3: Ev(tized)ek ota vannak komplex, a jatek grafikajat feljavito overhaul modok, amelyekkel gyonyoruve tudod tenni a Morrowindet (nyilvan a motor bizonyos hatarai kozott - bar manapsag mar az sem akadly), erdemes megnezni oket.
5.
5.
Lorthirash
Szerintem sem szabadna a játékba jobban belenyúlni csak a grafikát kellene változtatni.
4.
4.
Kelan
Nekem is jobban bejött a Morrowindes rendszer. Azzal pedig szerintem senkinek nincs baja hogy szebben néz ki.
3.
3.
Gorrister
#2: Igen, én egy 16 évvel ezelőtti Morrowindet akarok csak épp Skyrim szintű grafikával.
Ugyanazt a karakter testreszabhatóságot ugyanazt a szintrendszert mint ami akkor volt.
Azzal nem megyek sokra, hogyha Morrowind világában barangolhatok de mellé megkapom a SZERINTEM lebutított Skyrim féle játékmenetet és annak a borzasztóan gagyi kezelőfelületét.
2.
2.
bitbandita
Miért? Szeretnéd inkább, hogy úgy nézzen ki, mint a 16 évvel ezelőtti Morrowind? Ez a megjegyzés nem a tartalomra vonatkozott, hanem a grafika, a GUI, ilyesmikre. Magyarul kapsz egy Morrowind világát, lényeit, stb is tartalmazó játékot a Skyrim grafikájával, irányításával, felhasználói felületével, karakter-animációival.
1.
1.
Gorrister
"a felhasználói felület, a harcrendszer... tekintetében a Skyrim lesz a domináns"
Hát kösz, akkor inkább kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...