RPG-t és MMO-t fejleszt a Relic Entertainment?

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 29.
  • Érdekesség
John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez...
John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez, melyeket eddig még nem jelentettek be: egyikük egy szerepjáték, míg másikuk egy masszívan online tolható (MMO) gamma lenne. Érdekes stílusváltás ez a csapat részéről, hiszen elsősorban stratégiákat fejlesztett eddig a Relic Entertainment (Warhammer 40.000: Dawn of War-játékok, Homeworld-részek, Company of Heroes): egyetlen akciócentrikusabb címük az idén megjelent The Outfit volt X360-ra.
9.
Tharathiel
a WH40k és a sima WH Fantasy az két külön univerzum, de mivel egy cég kitalációja így felfedezhető néhány párhuzam, de attol még nem egy univerzum, 40 ezer év eltéréssel.
8.
Carbon
en ezen a heten kezdtem el jatszani a WoWot...basszus az nagyon ott van:)
7.
Utys
Én meg még mindig reménykedem, hogy lesz egy MMORPG ami érdeke is. Mostanában hajlok a scifis dolgokra nagyon. Szóval jöhet A 40k. Bár beismerem, hogy nagyon nem ismerem a világot.
6.
nimat16
namost.a sima warhammer és a warhammer 40000 ugyan az az univerzum.csak 40000 év különbséggel.A sima warhammerből már készül mmorpg,szóval abból őrültség lenne.De a 40k-ban vannak még lehetőségek.Nem is biztos,hogy mmorpg lesz.CSak annyi biztos,hogy mmo.
5.
General Thomas
tudom, és a Warhammer Online néven fut, és az az eredeti Warhammer-ben van :P
4.
fojesz
Konkrétan: a Warhammer és a Warhammer 40.000 közel sem ugyanaz az univerzum, van köztük különbség. Olyan 40 ezer év. .)
3.
Carbon
bar lehet h most keverem vmivel...:D
2.
Carbon
csak ugy szolok h mar wan warhammer MMORPG....
1.
General Thomas
Ha a Warhammer 40000-ből akarnának MMOVALAMI-t csinálni az szép lenne :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...