RPG-t és MMO-t fejleszt a Relic Entertainment?

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 29.
  • Érdekesség
Link másolása
John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez...
John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez, melyeket eddig még nem jelentettek be: egyikük egy szerepjáték, míg másikuk egy masszívan online tolható (MMO) gamma lenne. Érdekes stílusváltás ez a csapat részéről, hiszen elsősorban stratégiákat fejlesztett eddig a Relic Entertainment (Warhammer 40.000: Dawn of War-játékok, Homeworld-részek, Company of Heroes): egyetlen akciócentrikusabb címük az idén megjelent The Outfit volt X360-ra.
9.
9.
Tharathiel
a WH40k és a sima WH Fantasy az két külön univerzum, de mivel egy cég kitalációja így felfedezhető néhány párhuzam, de attol még nem egy univerzum, 40 ezer év eltéréssel.
8.
8.
Carbon
en ezen a heten kezdtem el jatszani a WoWot...basszus az nagyon ott van:)
7.
7.
Utys
Én meg még mindig reménykedem, hogy lesz egy MMORPG ami érdeke is. Mostanában hajlok a scifis dolgokra nagyon. Szóval jöhet A 40k. Bár beismerem, hogy nagyon nem ismerem a világot.
6.
6.
nimat16
namost.a sima warhammer és a warhammer 40000 ugyan az az univerzum.csak 40000 év különbséggel.A sima warhammerből már készül mmorpg,szóval abból őrültség lenne.De a 40k-ban vannak még lehetőségek.Nem is biztos,hogy mmorpg lesz.CSak annyi biztos,hogy mmo.
5.
5.
General Thomas
tudom, és a Warhammer Online néven fut, és az az eredeti Warhammer-ben van :P
4.
4.
fojesz
Konkrétan: a Warhammer és a Warhammer 40.000 közel sem ugyanaz az univerzum, van köztük különbség. Olyan 40 ezer év. .)
3.
3.
Carbon
bar lehet h most keverem vmivel...:D
2.
2.
Carbon
csak ugy szolok h mar wan warhammer MMORPG....
1.
1.
General Thomas
Ha a Warhammer 40000-ből akarnának MMOVALAMI-t csinálni az szép lenne :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...