Spider-Man - megérkezett a New Game Plus mód

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 22.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkeztek a Spider-Man múlt héten beharangozott sebtapaszai, amelyek kisebb finomhangolások és javítások mellett végre elhozták a korábban beígért New Game Plus módot, illetve egy új nehézségi szintet is.

Múlt héten jelentettük, hogy hamarosan bemutatkozik a Spider-Man első letölthető bővítménye, de mielőtt a rajongók lecsapnának a The Heist DLC-re, még megkapták az 1.07-es és 1.08-as frissítéseket, amelyek több finomhangolást és újdonságot is tartalmaztak.

Ezek közül a legizgalmasabb, hogy végre elérhető lett a New Game Plus játékmód, amellyel újrajátszhatjuk a sztorit a már megszerzett ruhákkal és képességekkel. Emellett kaptunk egy Ultimate névre hallgató nehézségi szintet, továbbá érkezett két teljesen új trófea, illetve a Photo Mode is kapott néhány új funkciót.

A háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozat első felvonása, a The Heist október 23-án jelenik meg.

3.
3.
Batman
Mindkettő megszerezve, jó könnyű volt. A DLC-ben most járok a felénél (igen csókos vagyok) holnapra az is megvan. Várom a következőt!
2.
2.
Beniciodeltoro
Nem nagyon csípem a Spiderman és a Superman filmeket, de ez a játék brutálisan néz ki, a gameplay videók nagyon ott vannak.
Szóval kb így kellene kinézni egy COD-nak abból a néhány milliárdból amit össze tarháltak.
1.
1.
Macifasz
New Game Plus, holnap az első DLC...jó napok ezek. :-) És akkor még a RDR2 pénteki megjelenését nem is említettem. Mit jó napok, jó hét ez. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...