Atomic Heart - a Szovjetunió és a szürrealizmus

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 23.
  • Videó
Link másolása
A moszkvai székhelyű Mundfish stúdió FPS játéka két újabb teaseren díszeleg. Az eddigiek alapján leginkább a BioShockra emlékeztető alkotásra nehéz szavakat találni, de kétségtelen, hogy egy érdekes kalandnak nézünk elébe.

Az Atomic Heartról még májusban rántották le a leplet a fejlesztők, az elmúlt napok során pedig két újabb, meglehetősen rövid előzetes érkezett a játékhoz. Az elsőn - mindenféle magyarázat nélkül - Zina „Baba” nagyit láthatjuk, aki a polymerek fogságába esett.

A második videó némileg szorosabban kapcsolódik a játék történetéhez. Az Atomic Heart ugyanis egy alternatív idősík eddig titokba burkolódzó történetét meséli el, ahol a Szovjetunió napja még mindig magasan ragyog. A játék során egy P-3 nevű rendkívül különleges ügynök bőrébe bújhatunk, aki a teaseren is látható 3826-os gyárról próbálja kideríteni, hogy milyen megfontolásból kezdte el gonosz robotokkal elárasztani a világot.

Az Atomic Heart előreláthatóan 2019 év vége felé lesz kipróbálható zárt bétaként, a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os végleges megjelenésre viszont 2020 előtt nem érdemes számítani.

2.
2.
user101
Mármint malware, backdoor és rootkit ? Még szép! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...