No Man’s Sky - érkezik a Visions frissítés

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan változatosabbak lesznek a bolygófelszínek a Hello Games alkotásában, a következő frissítés ugyanis egy sor újdonságot hoz magával. Lemerülhetünk a tengerek mélyére, de színesebb lesz a táj is.

Nemrég kaptuk meg az Abyss frissítést, de a Hello Games most sem ül a babérjain, sebtében be is jelentette a következő update-et. A Visions a víz alá csábítja a játékosokat, ahol eddig soha nem látott élővilág vár ránk - ehhez persze egy tengeralattjáró is dukál.

De a bolygófelszíneken sem fogunk unatkozni, sokkal változatosabb és színesebb tájak várnak ránk, beleértve az új állat- és növényvilágot.

Végre a régészetnek is hódolhatunk, letűnt korok élőlényeit kutathatjuk fel - a meglelt csontvázak elég értékesek. Belefutunk olyan procedurálisan generált területekbe, ahol régen valamilyen katasztrófa következett be. Emellett az égbolt és a légkör is fejlődik, szivárványokat nézegethetünk, belekeveredhetünk viharokba, melyek nyomán furcsa kristályok termelődnek. Ha szeretnénk, még tűzijátékokat is készíthetünk.

A frissítés november 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. További részletek erre.

38.
38.
delphijos
#37: Igazad van, hazugság minden. Nagy szerencséje a világnak hogy vannak ilyen tisztánlátók mint Te, akit nem lehet csőbe húzni.
37.
37.
Stranger
#36: Sony folyamatosan eltúlozza a promóit vagy egyenesen hazudik. Lehet, hogy nem akkora a hazugság, de legalább egy lens flare-el mindig több van az E3-as videójukban. UC4 első teaser is ködös volt vagy a Robinsonos VR gém, nem írták volna le, hogy ez nem gameplay.
https://www.youtube.com/watch?v=AOZtqDhQP44

Persze jó volt eladni vele a VR eszközüket és a PS4-t. Millióan megnézték a videót, az a lényeg.

HZD első videója is hazugság, olyan robotok vannak egy helyen ami a véglegesben nem, grafika/fizika jobb (ráadásul akkor még Pro sem volt bejelentve). Spider Man is rondább lett, God of War 4-ben is vannak eléggé butított részek. Anno egyébként náluk mutatták be a Watch Dogs-t is a PS4-el, hogy na majd ez lesz a next-gen.

Deep Down-ra emlékszel?
https://www.youtube.com/watch?v=ivwgE_t8a5s
Ambíciózus next-gen promó, ami végül meg sem jelent. De jól jött a listába, hazudni arról hogy mit is tud majd a next-gen.

Van még biztos egy rakat játék, pl. Eagle Fight, emlékszem hogy ez is kemény butítást kapott tőlük mint VR játék. Már a Days Gone is kezd rondulni, de kíváncsian várom hogy a The Last of Us 2-ből is mi lesz mire megjelenik.

Ha nem lenne elég, itt van No Man's Sky is a listába.

Az E3 és hasonló rendezvények és a valóság teljesen más. Persze, hogy tudtak az NMS-ről is. Megnézték 5 millióan a videót, nagy betűkkel odaírták hogy PS játék és már adta is el a konzolt, az a lényeg. Az, hogy a végén a produktum meg sem jelenik már nem az ő bajuk...
36.
36.
delphijos
#32: "Sony offered to provide development funding but Hello Games only requested financial assistance for promotion and publication"

Adtak egy kis lóvét, és promotálták a cuccot. Közel sem volt akkora kontrolljuk hogy ennyire a nyakukba kéne varrni a dolgot. Simán az is benne van, hogy az ő "embereik" is azt látták amit mi a megjelenés elött. Amúgy nem is értem, miért gondolja bárki hogy egy ilyet direkt beválall valaki "nagy". Egy kis kezdő stúdió, lehet ( túlvállalták magukat , és sürgetett az idő ) , de se a Sony, se az MS nem válallna be szándékosan egy ilyen "szivatást". Szerintem.
35.
35.
Max3000
#33: Na várjunk egy kicsit.Ott vagy tévedésben valahol,hogy kevered a kevés tartalommal rendelkező játékot az egyenesen átveréses marketinges játékkal.Köze nincs a kettőnek egymáshoz,főleg hogy béta is volt az ms játékánál,mindenki pontosan tudta,hogy mire számíthat.Azóta pedig ott is jötteka tartalmak.
34.
34.
A Pulyka
#31: Elnezest Rare, es nem Dice
33.
33.
A Pulyka
#31: Nekem nincs szivfajdalmam haver, es nem erdekelnek az oldalak sem, egyszeruen csak unom mar ennek a frankdelgado gyereknek az allando beszollasait, pedig az o imadott cege sem epp aranyat szarik.
Masreszt meg miert is hulye pelda? A Dice az ms egyik belsos studioja, mit gondolsz azert adtak ki ugy, mert ugygondoltak mar kesz van? Hat nem, az ms megnyomta a piros gombot, hogy most mar ideje kiadni a jatekot, majd kesobb dobtok bele meg valamit, ha menni fog a szeker Vilagositson mar fel valaki mennyi minden jott meg ki hozza?
32.
32.
Max3000
#29: Hivatalosan nem.Viszont kiadói teendőket végeztek.Már akkor felelősséget vállaltak a cuccért,mikor eldöntötték,hogy közük lesz a játékhoz.Az viszont talán mentségükre szolgál egy kicsit,hogy megszokták a saját brigádjaikat,vagyis hogy nem kell figyelni őket mit csináljanak,sőt azt sem kell megmondani mit csináljanak.Szerintem a sony-t is meglepte a no mans sky kritikán aluli végeredménye.
31.
31.
Max3000
#28: Már nem azért,de ez egy eléggé hülye példa volt.Értem én,hogy a másik oldalon is keresgélni kell szívfájdalmában az embernek,de azért na....
30.
30.
A Pulyka
#27: Egyetertek! En megvettem elso nap, de par ora utan szomoruan tapasztaltan, hogy ez nem az amirol beszeltek, es mutattak, de a mai formajaban barkinek ajanlom aki szereti a felfedezest es a folyamatos kraftolgatast.
Peldaerteku, hogy mennyit foltozgatjak a megjelenese ota, es a "next" utan nagyot valtozott, de meg mindig szaggat alap konzolikon mint a kurva elet. Erre gyurjanak meg ra, es akkor szobrot emelek nekik.....a klotyoban.
29.
29.
A Pulyka
#8: Foleg ugy, hogy itt meg csak nem is sony volt a kiado
28.
28.
A Pulyka
#8: Remelem az ms- t is ilyen jelzovel illetted,amikor kiadtak a sea of thieves-t!?
27.
27.
Fata Morgana
#26: Szerintem már az 1.71 patch megtette.
Nekem nagyon bejön, és ha belegondolsz jóval több az élet abban az univerzumban mint amit mi "emberek" jelenleg magunkénak mondhatunk.
Tulajdonképpen én ennyi, állatra növényre (életre) nem is gondoltam hogy lesz ebben a game-ben.
El tudom fogadni a kinézetüket is, főleg Discovery-n látott tudományos kisfilm után amiben azt taglalták, hogy milyen életformák alakulhattak ki különböző bolygókon, ahol nem levegőből áll a légkör ha van egyáltalán, na ebben a filmben amilyen élőlényeket, növényeket stb. mutattak, ahhoz képest az NMS lényei majdhogynem tökéletesek.
26.
26.
Aanash
Beruháztam rá, de jelenleg még mindig borzasztóan üres. Egyszerűen élettelen. Amilyen állatok meg rohangálnak a bolygókon...kész vicc.
Aztán lehet hogy az update úgy gatyába rázza hogy csak nézünk.
22.
22.
delphijos
#21: Egyébként ( és akkor nincs részlehajlás ) az MS store-ban is komoly leárazások vannak. El akartam engedni a Fifa 19-et, de 12e-ért végül mégis bezsákoltam. A legújabb TR is 10 ropi.
21.
21.
Hunszi
#20: Jaja, olyan szintű leárazások vannak mindig PSN-en, hogy az elmúlt jópár évben teljes áron csak az RDR-t vettem meg, de minden mást akciósan. AC Odyssey, FIFA, Spider Man, mind mind nagyon friss játékok, de már 60 dollár helyett 40-ért lehet megvenni őket.

GOW 4 is most 58% off...ha valaki egy picit türelmes s nem akar megvenni mindent day one, akkor elég jutányos áron játszhat.
20.
20.
shatterhand
#19: Majd minden 1 évesnél idősebb játékot learaznak folyamatosan. 1-2havonta újra bekerülnek az akcióba.
19.
19.
Fata Morgana
#17: A PSN kínálatában pont tegnap néztem.
Ez az én szerencsém, másfél hete vettem kb. 11.000 és 1-2száz Ft volt.most meg kvesebb mint a fele, jó szórakozást kívánok hozzá!
16.
16.
Fata Morgana
Le a kalappal, hogy ennyi idő elteltével is támogatják ezt a remek játékot.
Eddig 100 egynéhány órát belepakoltam és megunhatatlan, ahogy mondtam is a fejlesztők odarakták azt "A" a meglévő "AA" mellé.
Most zsákoljátok be mert csak 5.200Ft !!
9.
9.
Yanez
#7: Mondjuk pont a sony az, aki nem szokta siettetni a kiadást. Általában támogatnak és szabadkezet adnak a stúdióknak. Aztán mindegy mikor jelenik meg, csak jó legyen. Az viszont rejtély, hogy ki az, aki engedte megjelenni a játékot ilyen állapotban. Hasonló eset, mint nemrég a pc-s Arkham Knight ügyénél.
7.
7.
tyber16
#6: Lehet a Sony sürgette őket, hogy ki kell adni a játékot már pedig most, mert nem akartak több halasztást. Bár ez is kérdéses mert azt is nehezen hiszem hogy a 2016-os állapotban a Sonynál bárki azt gondolta hogy abban a formájában a játék sikeres lesz
5.
5.
BorisMetod
A The Abyss volt a víz alatti frissítés, nem ez.
2.
2.
zsocc-nrg
Dicséretes a fejlesztők hozzáállása függetlenül attól hogy indult ez az egész. Más példát vehetne arról hogy nem odébbállni kell hanem folytatni az adott játék foltozását amíg nem tökéletes. Olyan szinten frissítették és bővítették ki hogy megérdemelne egy újratesztelést.
1.
1.
shatterhand
Lassan érdemes lesz megvenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...