Djibril Cisse az Xbox 360-at választotta

  • Írta: Daks
  • 2006. december 13.
  • Hír
Link másolása
Djibril Cisse, az Olimpique Marseille 2002-es és 2004-es gólkirály csatára egy exkluzív esemény keretén belül az X360 konzolon is megcsillogtatta játéktudását.
Djibril Cisse, az Olimpique Marseille 2002-es és 2004-es gólkirály csatára egy exkluzív esemény keretén belül az X360 konzolon is megcsillogtatta játéktudását.

A világhírű játékos ezúttal a virtuális gyepszőnyegen, a Microsoft újgenerációs játékkonzozolján bűvölte a labdát, lehetőséget adva tíz szerencsés rajongó számára, hogy megmérkőzzenek vele a Fifa 07 és a Pro Evolution 6 football játékok segítségével. “[...] A Fifa 07 gyönyörűen néz ki magas felbontásban, a Pro Evolution Soccer 6 pedig egészen fantasztikus játékélményt nyújt.” – nyilatkozta a sztár.

Az MTV zenecsatorna játékának győztese, Armel Vittini Marseille-ben, a csatár mellett ülve rúghatta a bőrt Cisse-vel, míg a többiek a legfejlettebb online játékszolgáltatást nyújtó Xbox Live segítségével, Párizsból élvezhették a válogatott játékos társaságát. “Fantasztikus érzés volt személyesen találkozni és megmérkőzni Cisse-vel. Nagyon jó játékos nem csak a valóságos pályán, de az Xbox 360 virtuális gyepszőnyegén is. Bár egy meccset sem nyertem ellene, örökre szóló élmény volt számomra, amit még sokáig fogok mesélni a barátaimnak.” - kommentálta az eseményeket Armel Vittini.
7.
7.
torviktorx
360-non játszottam a 07 A GRAFIKÁJA SZTEM elég király a csapatok végre licenceltek a játék betöltése alatt lehet kapura lövöldözni egy baja van kibaszott nehéz gólt lőni még nekem is aki állandóan konzolokon (pc énis) nyomja a fifát és a pest!!
6.
6.
torviktorx
Imádom a pes sorozatot a játékmenete fantastikus de menüje?! hát kivánnivalót hagy maga után ezt az eggyet lekoppinthatnák a fifáról!!
5.
5.
Crisis
Cisse életben már nem akkora focista , ahogy mondták.

Amúgy a PES6 játékélménye tényleg iszonyatosan jó sokkal jobb mint a lerágott csont (FIFA)
4.
4.
Pukhi-zik
Legalább próbálnák meg más köntösbe bujtatni ,hogy ne legyen sz*r szaga.Ne legyen olyan mint az a nagy Xbox reklám (hír ,lol) volt nem rég.

A játékosok legnagyobb része nem nem 10 éves.Hallod magyar Ms !!!

A gépezet az megy persze...
3.
3.
Azureus
Egyetértek veled fd! :(
2.
2.
Pukhi-zik
1.
1.
Vuxy
Akkor minek szólsz hozzá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...