Battlefleet Gothic: Armada 2 - íme, a nagy hadjárat

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 11.
  • Videó
Link másolása
A Battlefleet Gothic: Armada 2 készítői igencsak nagy babérokra törnek a stratégiai játékok terén, legalábbis a legújabb, több mint hatperces fejlesztői előzetesből ez derül ki. Lényegében minden felmerülő kérdésünket megválaszolják.

A játék egyik legnagyobb dobása az, hogy az előző résszel szemben nem egy, hanem három teljes értékű „grand” hadjáratot tartalmaz, melyeket a 12 elérhető frakcióból öt különbözővel tudunk teljesíteni, ráadásul mindegyikük merőben eltérő stratégiát igényel. A Tyranid Hive frakció esetében például ahelyett, hogy egyesével hódítanánk meg a kisebb világokat, képesek leszünk egész egyszerűen elfogyasztani őket.

Ráadásul mind a három kampány játszható lesz co-op módban is, így barátainkkal közösen is belevághatunk a világ meghódításába, amennyiben viszont inkább az akciódús kihívásokat részesítjük előnyben, lehetőségünk lesz jól bevált skrimish csaták lezavarására is.

A Focus Home Interactive alkotása két hét múlva, egészen pontosan január 24-én érkezik PC-re, ám mindazok, akik előrendelték a játékot, lehetőséget kapnak részt venni egy bétában is, mely január 15-én veszi kezdetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...