Metro Exodus - íme, a sivatagi pálya

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 16.
  • Videó
Link másolása
A nemzetközi szaksajtó már kipróbálhatta a 4A Games posztapokaliptikus shooterét - a vélemények eddig rendkívül pozitívak. Nekünk ropogós látnivalók jutottak mára: egy hosszabb gameplay és némi kép az orosz sivatagról.

Aki nem tudná, a Metro Exodus Artyom utazását követi nyomon a posztnukleáris Oroszországban. A történet tavasszal indul, majd lassan nyárba csap át az év, ahogy haladunk előre az Aurora gőzmozdonnyal, de az ősz és a tél sem hiányzik. A legújabb látnivalók a sivatagos pályát mutatják - ide nyáron érkezünk hősünkkel. Nem lineáris az egész terület, bármerre indulhatunk felfedezőútra.

Az IGN videójában 10 percig mozog a shooter:

A Metro Exodus február 15-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Friss képek:

41.
41.
crytek
#40: Nem fikáztam senkit és semmit. Én is leírtam a vélemények azokról akiknek nem megy egy fps játszása :)
Ha fikázok arról tudni fogsz mert ki lesz moderálva
40.
40.
KopyAti
#38: Leírom a véleményemet, erre nekiállsz fikázni engem? Nagy forma vagy!
39.
39.
FreeKatana
#37: Keresgélni kell. Anélkül kevés hát.
A háború előtti lőszer pedig más téma. Azt csak fizetésre használod. Fegyverbe külön kell betöltened, ha azzal akarsz lőni. Cserébe erősebb a sebzése.

#34: Nem is egy van https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Russian_desserts
38.
38.
crytek
#37: Sajnos sokan vannak így akik nem tudnak a Metroval játszani. Nos ők sírnak hogy nincs szűrő meg lőszer.
Oda vissza végig vannak tolva legnehezebb szinten is...még ott se volt semmi problémám. A titok nyitja ez nem kod hogy végigfutsz a pályán végtelen ammoval.
37.
37.
KopyAti
Azt nem szerettem soha a Metro játékokban, hogy lőszer szinte nulla, és mindegyik gedvába bele kell lőni egy fél lőszer raktárat! Asszem' még a fizetőeszköz is lőszer. Vicc!
35.
35.
xICEMANx
Kezd úgy tünni, hogy ez már nem az a Metro amit mi megismertünk évekkel ezelőtt... Remélem nem lesz egy csalódás...
34.
34.
Chrysh
#26: Csak halkan súgom meg, hogy Oroszországban is van sivatag, nem csak vodka meg rossz angol akcentus. Ha a játékbeli vonat ott is átmegy felőlem jó, úgyis kell másféle terep is ha már ilyen világot akarnak csinálni.
33.
33.
RangerFox
#26: Az alcíme exodus ;)
32.
32.
Fata Morgana
Eddig nagyon bejövős a játék, a grafikára panasz nem lehet, mert valami eszméletlen jól néz ki, a hangulat és az atmoszféra kifogástalan.
Első napos vétel lesz az biztos, a fikagyárosokat megint nem értem, pár perc alapján lehúzzák a játékot, szerintem nékik sosem fognak tudni olyan game-t készíteni ami tetszeni fog, lehet hobbit kellene váltani mondjuk 1 köbméter homokra de szerintem abban is találnának kifogásolni valót.
31.
31.
crytek
Közben jött még video

https://gamepod.hu/hir/metro_exodus_bemutatok_erkeztek.html
28.
28.
ollie92
IGN megint kiküldte az elit újságíróját terepre.Még jó, hogy megmondó kapitány elmagyarázta, hogy nincs is itt baj.
26.
26.
logic5
Hát ennek a videónak annyira van metro feelingje, mint óceán samponban a kalóztámadás... :\
25.
25.
Darksiders84
#24: Pont a napokban jutott eszembe a Halo mert ismerőssel beszéltünk róla hogy az tényleg bitang volt vagyis most is valószínűleg mert olyan élmény a nehézsége ami nálam nem idegölő volt hanem arra vitt további hogy másképp kell tényleg taktikázva nem csak darálni vagyis nem mindegy hogyan mert tényleg csak méterenként lehet haladni nehezen. Talán lesz még valamikor rendes új folytatása. Metro is biztos jó lesz a hangulatával és a céltáblaként rohangálva kínálkozó mutánsokkal ami azért sokunknak város.
24.
24.
crytek
#23: Ezért is vannak nehézségi szintek. Easyn, normálon darálod őket akkor ott a legnehezebb szint..
Pl a Halo széria ami kegyetlen ebből a szempontból easyn kb egy walking sim, normálom sokszor már szopatos tud lenne aztán a legmaxabb szinten (legendaryn) meg ha végigviszed bekerülsz a történelemkönyvekbe. Ott a sima fps gaming lószart sem ér kőkemény taktikát igényel minden méter a játékban. Ömlenek rád sokan és ott már a sorrend nem mindegy kit ölsz meg előbb. Nagyon durva. Annál nehezebb fpst nem is tudok mondani
23.
23.
hege
1. A Metró játékokat eddig nálam mindig a hangulat vitte el nem pedig a mutánsok kiforrott AI-ja.
2. Most valóban a szörnyektől kell elvárnunk, hogy összedolgozanak és bekerítsenek? Ha ez lesz a helyzet az emberi MI -vel akkor nyílván jogos lesz a fölháborodás, de ez így eddig elég toxic hozzáállás, amit egyébként minden értelmes ember utál.
22.
22.
Back2U
#15: Erre egy dolgot tudok mondani. Gratulálok, neked a parlamentben a helyed, komolyan! Olyan előkelőségekkel pózolhatsz mint Németh Szilárd! De aztán jól tudod mondani hogy Soros, mert semmire se fogod vinni, bár azok után, hogy 3 perc alatt válaszoltál minden neked címzett kommentre, feltenném a kérdést, hogy ki nem vitte semmire, kinek nincs élete.
21.
21.
kastorhun
Az AI valóban butácskának tűnik, viszont nekem marhára tetszik.
15.
15.
colors
A volt munkatársam is elmondta milyen kemény trollok voltak twitch-en meg beszólogattak mindenkinek. Az életben meg egy nulla. Én itt nem tekintek senkire úgy, aminek látszik.
14.
14.
colors
Lehet egy 160 kilós bálna vagy és emelsz még két hambit. :D
11.
11.
crytek
Nyomokban metrot tartalmazhat :)

A látottak alapján lesz itt patch nem is kevés...Mire bundleba veszem már frankó lesz :)
10.
10.
colors
És az elégedetlenség = boldogtalan ember. Jellemző kicsiny hazánkra. De nincs egy hely, ahol ne ez tükröződne és ahová örömmel járna az ember. A tagok rontják el, de ti pénzelitek az oldalt a semmiért cserébe. Az én gamer oldalamra a kutya sem járt, mert nem volt komment részleg, ahol vitázni lehetett volna.
4.
4.
colors
Szóval ez a játék sem jó. Kész vicc. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...