Lerántották a leplet a Wii-s Prince of Persiáról

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Wii-s Prince of Persia: a helyzet azonban korántsem ilyen rózsás, lévén a cím nem lesz Wii-exkluzív.
A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Wii-s Prince of Persia: a helyzet azonban korántsem ilyen rózsás, lévén a cím nem lesz Wii-exkluzív.

Miért baj ez? Egyrészt azért, mert ily módon semmi újjal nem fog gazdagodni a Prince of Persia-sorozat, másfelől pediglen a PSP-re tervezett Prince of Persia: Rival Swords Wii-s átiratát kapják meg az új konzol tulajdonosai, mint azt a mostani bejelentésből megtudtuk.

A szeptemberben bejelentett Rival Swords apróbb kiegészítésekkkel ugyanaz, mint a The Two Thrones, ily módon a Wii-s játék is ugyanaz lesz, mint a trilógia harmadik része: ezen verzió újítása egyedül  irányítása lesz.  A két játék megjelenése jövő márciusban várható. A Wii-s változatról készült négy darab friss screenshotot fent tekinthetitek meg!
11.
11.
krisz990
Eddig az összes PoP tetszik!!!!!!!
10.
10.
Yokozuna
hy: nem akarsz politikus lenni? Ha már ennyire rá akarod erőltetni a saját véleményed másokra. Elég bunkó dolog 30szor szavazni ugyanarra nem?!
9.
9.
Utys
Úgy hallottam konzolos Two Thrones-ban szabadabb a mászka Babilonba mint pécén. Ez igaz? Mindegy. Mindhárom játékot szeretem, legyen szó hangulatról, zenéről vagy képi világról.
8.
8.
Carbon
egyetertek h egy uj PoPot kene csinalni inkabb es tenyleg lehetne hosszabb mind a T2T...ebbol a szempontbol nekem a WW jobban tetszett mert szabadon maszkalhattam a kastelyban es hat joval hosszabb volt meg fegyverbol is tobb volt
7.
7.
Pukhi-zik
PEtike x Figyu sztem te félre értetted a nézöpontomat.A paraszt kif. a szoftver fejlesztö oldalrol nézd.Azaz lehuznak mindenkit akit lehet.De ha erre nem jöttél rá akkor ne szolj be.

Ja és nehogy azt hidd hogy felér egy uj game fejlesztésével egy wimotozás átirat.na mindegy..
6.
6.
Domasi
ez az!

hádzsime! had terjeszkedjen a Pop![Pop T2T a kedvencem]
5.
5.
djdonci02
A Prince of Persia nem "lejárt game" elöször is. Asztán pedig azért adják ki Wii-re is mert sokan szeretik.Ezt kéne csinálni a Gears of War-al is
4.
4.
Petike x
Mármint hardverre.( utolsó mondat)
3.
3.
Petike x
Valószinüleg nem azok fogják megvenni akik már játszottak vele máson, vagy ha mégis, az se "paraszt" csak megéri neki hogy wiimote-al is tolhassa. És azon szerintem igenis van mit melózni hogy egy totál újfajta irányitásra és gyengébb szoftverre ugyanazt megcsinálják.
2.
2.
Pukhi-zik
Pontosan ezt irtam be nem rég ezzel kapcs.Csak az irányitás miatt kidnak egy lejárt gamét.Igy mindenki uazokata gamékat ujra tolhatja wiimottal.

Jo aza parasztnak ,sokat meg ugye nem is kell melozni rajta..

Ahol lehet ott szivják le az embert.
1.
1.
skiz0
hm..kipróbálnám Wii-n (mint oly sok mindent ;)), de azért jó lenne már egy következő PoP epizód :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...