Dusk-12: Van képünk hozzá!

  • Írta: skiz0
  • 2006. december 20.
  • Képek
Link másolása
A Hellforces készítői által fejlesztett játék már egész biztosan feledésbe merült sokatok által. Most viszont újabb képek, és információk szivárogtak ki a cuccról.
A Hellforces készítői által fejlesztett játék már egész biztosan feledésbe merült sokatok által. Most viszont újabb képek, és információk szivárogtak ki a cuccról.

Hát bizony, már elég régen, napra pontosan 8 hónapja számoltunk be nektek legutoljára eme ruszki csodáról, mivel akkor lett bejelentve a játék. Nem túl sok infóval rendelkeztünk ezidáig, így muszáj volt néhány képpel, és egy egészen rövidke kis trailerrel beérnünk. Most azonban gondoltak egyet a Buka Entertainment-es srácok, és megajándékoztak minket jópár képpel, és egy igazán hosszú fincsi trailerrel.

Ugrás a galériához

A játékban két különböző ember lesz irányítható, eddig csak az egyikről tudtunk igazán, a katonáról, aki a ronda mutánsok ellen harcol, akik egyébként egykor emberek voltak, csak egy gyógyíthatatlannal vírussal lettek megfertőzve. Viszont ahogy a képekből is kiderül, mi is megtapasztalhatjuk, hogy milyen nehézségekkel is jár a mutáns élet, ezt persze a katonák sínylik majd meg.

A trailert a nagy mérete ellenére mindenféleképpen érdemes megtekinteni, hiszen több mint 5 perces in-game hentnek lehetünk szemtanúi. A videóból azt is megtudhatjukl, hogy a játék igencsak jó fizikával lesz megáldva, ráadásul vezethetünk majd akár járműveket. És persze a mutlis móka sem maradhat el, hiszen a játék multiplayerrel is fog rendelkezni: Deathmatch-ben vagy akár Team Deathmatch-ben is összemérhetjük erőinket. A game 2007. második negyedévében kerül a boltokba.

5.
5.
skiz0
hát lehet kicsit le van maradva a játék technikailag tényleg, de attól még lehet jó :) csak hát 2007-ben...tényleg csúnyán el fog hasalni ez a game valószínűleg...
4.
4.
x360
hol vagyunk már ettől, te jó ég, nekem kicsit sem tetszett, tárgyak mozgatása: HL rulez
3.
3.
CULO
Nah erre majd kíváncsi leszek!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...